Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Yapamazsın diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü

Yapamazsın diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü

Kocaeli'de Anne Şehir Merkezi'nde profesyonel diyetisyen desteği alan 48 yaşındaki kadın, kilo vermesini zorlaştıran rahatsızlıklarına rağmen 109 kilodan 84 kiloya indi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yapamazsın diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü
KAYNAK: İHA

Kocaeli'de yaşayan 48 yaşındaki Hanife Keskin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Anne Şehir Merkezi'nde aldığı profesyonel diyetisyen desteğiyle 109 kilodan 84 kiloya düşerek sağlıklı yaşama adım attı. Kilo vermesini zorlaştıran çeşitli rahatsızlıklarına rağmen büyük bir başarı elde eden Keskin, yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdı.

Zorlu Süreçte Büyük Destek

Diyetisyen Seren Avcı, Hanife Keskin'in kilo verme sürecini şöyle anlattı: 'Hanife Hanım, demir, B12 eksiklikleri, safra kesesi sorunları, reflü ve eklem romatizması gibi sağlık problemleri nedeniyle kilo vermekte zorlanıyordu. Ancak, düzenli spor ve beslenme programıyla bu zorluğun üstesinden gelmeyi başardık. İlk olarak vücut kompozisyon ölçümleri, mezura ölçümleri ve kan tahlillerini değerlendirdik. Kendisine özel diyet programı planlayarak süreci takip ettik. Bu süreçte düzenli diyet görüşmeleri, seminerler ve aylık ölçümlerle destek sağladık. Hanife Hanım’ın azmi ve bizim motivasyon desteğimiz sayesinde bu başarıyı elde ettik.'

Aw265719 03 (1)

'Hayatım Çok Değişti'

Hanife Keskin, fazla kilolarından kurtulmanın hayatında birçok şeyi değiştirdiğini belirterek, 'Kiloluyken otobüslerde ikili koltukları kaplamak zorunda kaldığımda kendimi kötü hissediyordum. Anne Şehir Merkezi'nde diyetisyen, fizyoterapist ve pilates gibi çeşitli destekler aldım. Kilo verdikçe elbiselerimi daraltmak benim motivasyonumu artırdı. Namaz kılmakta zorluk çekiyordum, şimdi ise çok rahatım. Hayatımda birçok olumlu değişiklik oldu; yürüyüşüm, nefes alışım, evdeki hareket kabiliyetim ve uyku düzenim düzeldi,' dedi.

A W265719 01

'İnanmayanlara Rağmen Başardım'

Çevresindeki insanların inancını kırmaya çalıştığını söyleyen Keskin, 'İlk başladığımda 'Yapamazsın, başaramazsın' diyenler oldu. Ama Anne Şehir Merkezi'nde bana inandılar, ben de kendime inandım ve başardım. Eşim ve çocuklarım da bana çok destek oldu. Şimdi ise çevremdeki insanlara yol gösterici oluyorum. Herkese sesleniyorum: Siz de başarabilirsiniz,' dedi.

A W265719 05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'nın Yeni Kaymakamı İhsan Kara'ya  Başkan Uysal'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Muratpaşa'nın Yeni Kaymakamı İhsan Kara'ya Başkan Uysal'dan Hayırlı Olsun Ziyareti