Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Sandıklı Devlet Hastanesi'nde değerlendirme ve Plaket Töreni gerçekleştirildi

Sandıklı Devlet Hastanesi'nde değerlendirme ve Plaket Töreni gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yürütülen çalışmalar ve sunulan hizmetlerin değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sandıklı Devlet Hastanesi'nde değerlendirme ve Plaket Töreni gerçekleştirildi
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yürütülen çalışmalar ve sunulan hizmetlerin değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Ayrıca, hastaneye katkı sağlayan hayırsever vatandaşlar için de özel bir plaket töreni gerçekleştirildi.

Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, hastaneye destek veren hayırseverlerin katkıları özel olarak anıldı. Devlet Hastanesi Başhekimi Abdul Fettah Nur önderliğinde gerçekleştirilen plaket töreni, Sandıklı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Başkurt'un hastanedeki hizmetler hakkında bir sunum gerçekleştirmesiyle başladı.AW071114_03

Sunum sonrası, Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Abdul Fettah Nur, hastanenin sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha da geliştiğini ve ilerlediğini vurguladı.

Törende, hayırsever vatandaşlara protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Katkıları için minnettarlık ifade edilirken, hastanenin yeni servislerini ziyaret eden protokol üyeleri, hastane Başhekimi Abdul Fettah Nur'dan hizmetler hakkında bilgi aldılar.AW071114_02

Sandıklı Devlet Hastanesi, toplum sağlığına hizmet etme ve hizmetlerini geliştirme konusundaki çabaları ile tanınan bir sağlık kurumu olarak öne çıkıyor. Ayrıca, hayırseverlerin katkıları, hastane hizmetlerini daha da ileriye taşımada önemli bir rol oynuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Bisiklet Takımı Çeşme'de kürsüyü kaptı

Antalyaspor Bisiklet Takımı Çeşme'de kürsüyü kaptı