Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Sağlık Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak istifa etti

Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak istifa etti

Muş İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mehmet Kabak, 10 aylık görev süresinin ardından bugün istifa ettiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak istifa etti
KAYNAK: İHA

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden Muş İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Mehmet Kabak, 10 aylık görev süresinin ardından istifa etti.

İstifasını duyuran Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kabak, görev süresi boyunca Muş iline katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını ve kendisine bu görevi layık gören bakanına teşekkür etti. Kabak, tüm yöneticilerle birlikte iyi ve kötü günlerde çalıştıklarını belirterek, herkese hakkını helal etmelerini istedi ve veda mesajında saygı ve sevgi dolu ifadeler kullandı. Mehmet Kabak, “Muş İl Sağlık Müdürlüğü görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bana bu görevi layık gören bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi, kötü ve zor günlerde değerli yöneticilerimizle birlikte çalıştık. 10 aylık görev sürem boyunca Muş iline katkı sağlamak için elimden geleni yaptım. Herkes hakkını helal etsin. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” açıklamasını yaptı.

Kabak’ın Yerine Dr. Besim Hacığlu Atandı

Doç. Dr. Mehmet Kabak’ın istifası sonrası Muş İl Sağlık Müdürlüğü görevine Silopi Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Besim Hacığlu atandı.

Mehmet Kabak Kimdir?

1986 yılında Mardin Derik’te doğan Doç. Dr. Mehmet Kabak, ilkokulu Derik'te tamamladıktan sonra orta ve lise öğrenimini Kızıltepe ilçesinde sürdürdü. 2010 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, aynı yıl Mardin Derik Devlet Hastanesi'nde pratisyen doktor olarak görev yaptı. 2010 Aralık ayında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başladı ve 2015 yılında Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görev aldı.

2016 yılında Mardin'e dönen Doç. Dr. Mehmet Kabak, 2017 yılında Mardin Uyku Polikliniği ve 2019 yılında Video Bronkoskop Ünitesi'nin kurulmasında görev aldı. 11 Mart 2020 tarihinde Mardin Devlet Hastanesi’nde pandemi kurulu başkanı olarak aktif görev aldı. 11 Şubat 2021’de Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı ve 22 Şubat 2022’de Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne atandı. 11 Ağustos 2022 tarihinde Göğüs Hastalıkları branşında Doçentlik unvanını aldı ve Aralık 2023'te Muş İl Sağlık Müdürlüğü'ne başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sony PlayStation 5 Pro'yu Tanıttı: Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Sony PlayStation 5 Pro'yu Tanıttı: Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?