Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Mide küçültme ameliyatından sonra hayatını kaybetmişti! Doktoru ile diyaloğu ortaya çıktı

Mide küçültme ameliyatından sonra hayatını kaybetmişti! Doktoru ile diyaloğu ortaya çıktı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde mide küçültme ameliyatı sonrasında hayatını kaybeden Neslihan Yılmaz’ın, operasyonu gerçekleştiren doktoru ile olan diyalogları ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mide küçültme ameliyatından sonra hayatını kaybetmişti! Doktoru ile diyaloğu ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

Samsun'un Terme ilçesinden olan Neslihan Yılmaz (26), fazla kilolarından kurtulmak için Ordu'nun Fatsa ilçesindeki bir özel hastanede mide küçültme operasyonu geçirdi. 27 Mayıs 2024 tarihinde yapılan tahlillerin ardından aynı gün operasyona alınan Yılmaz, ameliyat sonrası 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Ancak eve döndüğünde rahatsızlanan Yılmaz, 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde tekrar ameliyat edildi. Yılmaz, 21 Haziran 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

Ailesi Şikayetçi Oldu

Neslihan Yılmaz'ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları genel cerrahi uzmanı Dr. Erkan Aksoy ve hastane yönetimi hakkında 'taksirle ölüme neden olma ve sair suçlar' gerekçesiyle şikayette bulundu.

Doktor ve Hasta Arasındaki Diyalog

Yılmaz’ın, operasyonu gerçekleştiren Opr. Dr. Erkan Aksoy ile hastane odasında yaptığı görüşmelere dair kayıtlar ortaya çıktı. Dr. Aksoy’un sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, doktorun Yılmaz’a “Dün mü iyiydin, şimdi mi daha iyisin?” şeklindeki sorusuna, Yılmaz’ın “Şimdi daha iyiyim” yanıtı verdiği görüldü. Yılmaz’ın, işyerinden izin alamadığı için hastane odasına bilgisayar getirdiği ve uzaktan çalıştığı bilgisi paylaşıldı.

Ameliyat Sonrası Doktorun Tavsiyeleri

Dr. Erkan Aksoy, videoda Yılmaz’a, “Bugün bu sıvıları tüketebilirsin. Süt, komposto, çorba, ayran ve su tüketebilirsin. Tansiyon ve nabzımız iyi, şeker hastalığımız vardı, o da iyiye gidiyor” şeklinde tavsiyelerde bulundu. Videodan yaklaşık 3 hafta sonra Neslihan Yılmaz hayatını kaybetti.

'Sosyal Medya Paylaşımı Kaldırıldı' İddiası

Öte yandan, Yılmaz ailesi, Dr. Erkan Aksoy tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan videonun, kızlarının ölümünden sonra kaldırıldığını ileri sürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple'ın Yeni Ürünlerini Tanıtacağı Tarih Sızdırıldı

Apple'ın Yeni Ürünlerini Tanıtacağı Tarih Sızdırıldı