Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Sağlık LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'den hem Lösemili çocuklara hem Ata'ya söz

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'den hem Lösemili çocuklara hem Ata'ya söz

Dr. Üstün Ezer, 40 bin LÖSEV'li ile Anıtkabir ziyaretinde, lösemide yüzde yüz tedavi başarısı için çok çalışacaklarına dair çocuklara ve Atatürk'e söz verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 40 bini aşkın çocuk, genç, aile ve gönüllülerle Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna yürüdü.

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, sosyal medyadan paylaştığı video ile LÖSEV’in Anıtkabir ziyaretine dair önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Ezer, lösemili çocuklar, gençler ve aileleri ile birlikte 40 bin kişilik bir kalabalığın Anıtkabir’i ziyaret ettiğini belirterek, "Lösemide tedavi başarısını yüzde 100'e çıkartmak için çok çalışacağız" dedi. Ayrıca, Türkiye’nin kuruluş ilkelerine yeniden dönmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Atatürk’e Hitaben Tarihi Konuşma

Anıtkabir'deki konuşmasında Dr. Ezer, Atatürk’e hitaben önemli ve duygusal mesajlar verdi. "Sevgili Atam, Türk milleti olarak sana layık olamadık" sözleriyle başladığı konuşmasında, Atatürk'ün devrimlerine ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sahip çıkılamadığını ifade etti. Dr. Ezer, Atatürk'ün Türk gençliğine yaptığı uyarıların önemsenmediğini ve Türkiye'nin kuruluş raylarından çıktığını belirtti.

"Ülkemizi Tekrar Kuruluş Raylarına Oturtacağız"

Dr. Üstün Ezer, konuşmasında Türkiye'nin bugünkü durumu hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Türkiye Cumhuriyeti'nin "kuruluş raylarından çıktığını" ve ülkenin "sağa sola savrulduğunu" ifade eden Dr. Ezer, "Önümüzde buz dağları vardır ve çarpıp yok olmamak için tek çaremiz ülkemizi tekrar kuruluş raylarına oturtmaktır" dedi. Bu süreçte LÖSEV’in gençlerine güvendiğini vurgulayan Ezer, kararlılıkla bu hedef doğrultusunda mücadele edeceklerini belirtti.

"Sağlık Söz Konusuysa, Gerisi Teferruattır"

Dr. Ezer, konuşmasının devamında lösemi tedavisindeki başarı oranını artırmak için büyük bir azimle çalışacaklarını dile getirerek, Atatürk'e verdiği sözü tekrarladı. "Biz lösemili çocuklarımıza söz verdik, lösemide yüzde yüz tedavi başarısını yakalamak için çok çalışacağız. Atam, sana da söz veriyoruz. Ülkemizi tekrar kuruluş raylarına çekmek için mücadele edeceğiz" dedi. Dr. Ezer, konuşmasını "Sağlık söz konusuysa, gerisi teferruattır" sözleriyle bitirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep FK Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gaziantep FK Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?