Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kerbela için kan bağışladılar

Kerbela için kan bağışladılar

Iğdır'da vatandaşlar, Hazreti Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin 1384. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında bir araya geldiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kerbela için kan bağışladılar

Zübeyde Hanım Bulvarı'nda gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Aşure programında katılımcılar, geleneksel "baş vurma" uygulaması yerine daha anlamlı bir adım atarak Türk Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AW945504_01

Anma etkinliğine katılan vatandaşlar, geçmiş dönemlerde yapılan anma etkinliklerinde kullanılan "kamayla baş yararak kan akıtma" uygulamasından vazgeçerek Türk Kızılay'a kan bağışında bulunma kararı aldılar. Kan bağışı için merkezde bulunan Yeraltı Çarşısı üzerinde kurulan Türk Kızılay çadırına yönelen vatandaşlar, gönüllü olarak kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunanlardan Muhtar Aras, kan akıtmak yerine kan bağışlamayı tercih ettiklerini ve bu şekilde kan ihtiyacı olanlara yardımcı olmanın daha anlamlı olduğunu belirtti. Aras, "Kan vermemin sebebi, kan ihtiyacı olanlara yardımcı olmaktır. Kan dökmek yerine kan vermek daha iyidir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Koç, hissesini sattı

Koç, hissesini sattı