Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kelkit Devlet hastanesi rekor kırdı organ bağışında büyük artış!

Kelkit Devlet hastanesi rekor kırdı organ bağışında büyük artış!

Gümüşhane'nin Kelkit İlçe Devlet Hastanesi, "3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası"nda düzenlediği etkinliklerle 150'e yakın organ bağışına ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kelkit Devlet hastanesi rekor kırdı organ bağışında büyük artış!
KAYNAK: İHA

Kelkit Devlet Hastanesi'nde Rekor Organ Bağışı: Bir Hayata Dokunma Şansı

Gümüşhane'nin Kelkit İlçe Devlet Hastanesi, düzenlediği etkinliklerle "3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası"nı değerlendirdi. Yapılan farkındalık çalışmaları ve eğitimler sonucunda rekor bir organ bağışına ulaşıldı.

Yüksek Katılımla Farkındalık Oluşturuldu

Kelkit İlçe Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Esra Aydemir, yürütülen etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, Kelkit halkının duyarlılığı sayesinde 150 civarında bağış toplandığını ifade etti. Bu sayının oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Aydemir, Kelkit halkına teşekkürlerini iletti.

Organ Bağışı: Bir Hayatı Değiştirmek

Bağışlanan organların bir hayata dokunmak ve organ nakli bekleyenlere umut olmak anlamına geldiğini belirten Aydemir, Türkiye genelinde 32 binden fazla kişinin organ nakli beklediğini hatırlattı. Organ bağışının, bir kişinin yaşam şansını artıran önemli bir adım olduğunu söyledi.

Kaymakamdan Örnek Davranış

Etkinlikler kapsamında Kelkit İlçe Kaymakamı Kadir Algın'ın da organ bağışında bulunarak örnek olduğunu belirten Aydemir, bağışlayanların gelecekte kendi yaşamlarına yaptıkları bir yatırım olduğunu ifade etti. Kaymakam Algın ise bağışladığı organlarla bir gün birine hayat bahşedileceğini dile getirdi.

AW080386_03AW080386_02AW080386_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Kadın Yoksulluğu Konuşuldu!

Antalya’da Kadın Yoksulluğu Konuşuldu!