Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık İki malzeme ile doğal cilt kremi! Egzamaya son

İki malzeme ile doğal cilt kremi! Egzamaya son

Kütahya'da iki malzeme ile yapılan ve ismine ’Acı su kremi’ adına verilen doğal cilt kremi vücuttaki ağrıları, yaralara, nasır, topuk çatlığı, yanık, egzama, sivilce ve cildin gerginleşmesine şifa oldu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İki malzeme ile doğal cilt kremi! Egzamaya son
KAYNAK: İHA

Kütahya’nın Emet ilçesinde kaplıca suyu ve saf zeytin yağı karışımı ile elde edilen doğal vücut kremi ilgi görüyor. Krem vücuttaki ağrılara, yaralara, nasır, topuk çatlığı, yanık, egzama, sivilce ve cildin gerginleşmesine şifa oluyor.

İstanbul Üniversitesi'nin hazırladığı raporla kanıtlandı

Otel bölgesinde yer alan kaplıca suyu ile saf zeytin yağını orantılı olarak karıştıran İşletmeci Gülçin Kara, ismine ’Acı su kremi’ adına verdiği karışımın vücuttaki ağrıları, yaralara, nasır, topuk çatlığı, yanık, egzama, sivilce ve cildin gerginleşmesine şifa olduğunu kaydetti. Kara, "Kremin şifalı olduğunu dair İstanbul Üniversitesi'nin hazırladığı raporlar bizde mevcuttur" dedi.

Kremin Emet ilçesine özel ürün olduğunu ifade eden İlker Kara, "Bilindiği gibi Emek ilçemizdeki kaplıca suyu bir çok rahatsızlığa şifa oluyor. Tesisimiz içinde yar alan ve ismine ’Acı su’ dediğimiz suyla saf zeytin yağını karıştırıp, krem yaptık. Şimdiye kadar yüzlerce kişi kremin faydasını gördü" diye konuştu.

Nurcan Öztürk ve Ayşe Sezgin de, ’Acı su kremi’ ile yüzlerindeki sivilcelerden kurtulduklarını dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da genç nesil iyi tarımla bilinçleniyor

Isparta'da genç nesil iyi tarımla bilinçleniyor