Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Dr. Tolga Temel’in sağlıklı yaşam konuğu Demet Şener

Dr. Tolga Temel’in sağlıklı yaşam konuğu Demet Şener

Dr. Tolga Temel’in Ayka Vital’in Antalya Park Otel’de ikincisini düzenlediği Sağlıklı Yaşam Kampına manken ve oyuncu olan Demet Şener katıldı. Longevouslife projesi kapsamında sağlıklı beslenmeden bahseden Şener, deneyimlerinden bahsetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dr. Tolga Temel’in sağlıklı yaşam konuğu Demet Şener
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Sağlıklı yaşam, spor, beslenme ve kamp konularında bilgi vermek amacıyla gerçekleşen proje, Demet Şener’in deneyimlerini paylaşmasıyla devam etti. Sağlıklı beslenmeye ve yaşama dair bilgiler veren Dr. Tolga Temel, kişinin en iyi versiyonunu sağlıklı beslenerek ve spor yaparak gerçekleştirebileceğinden bahsederken bunların aynı zamanda hayat tarzı olması gerektiğini söyledi.

"Vücudun doğru mikro besinleri alması ve doğru enerjiyle emilim sağlaması gerek"

Dr. Temel sağlık otelinin ormanın yakınlarında, bol oksijenli olmasının tedavi görenler için uygun olduğunu söylerken, kurumun da önemini arttırdığını dile getirdi. Dr. Temel: “Kişiyi hasta olarak değerlendirmiyoruz. İnsan sağlığı için yeni hücreler sağlıyor ve mevcut hücrelerde de iyileştirme yapıyoruz. Steril ortamlarda, aktivitelerle beraber beslenme programı hazırlıyoruz. Öncelikle hastalık risklerine bakıyoruz. Risk grubunu anlayabilmemiz için hücre içi bazı mineral seviyelerine bakıyoruz. Aslında bizim vücudumuzun sistemlerinin doğru çalışabilmesi ve vücudun da kendini iyileştirebilmesi, doğru mikro besinlerin alınması ve onların doğru enerjiyle emilmesi gerekiyor” dedi. “Programdan faydalanan misafirlerimiz otelimizde konaklayarak aynı zamanda tatil imkânı da sağlıyor” diye de ekledi.

dem 1

“Hepimiz saf ve nitelikli hayatı hak ediyoruz”

Programa konuk olarak katılan Demet Şener, kendi deneyimlerini konuklarla paylaştı. Demet Şener sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı olarak gördüğünü ifade etti. 46 yaşındaki genç görünümünü, spor ve düzenli beslenmeye borçlu olduğunu belirten Şener, meditasyonun önemine de vurgu yaptı.  Kendisinin pozitif bir bakış açısına sahip olduğunu, iyi veya kötü olmanın insanın elinde olduğunu söyleyerek kendisinin hep iyi olmayı seçtiğini söyledi. Projeye başlamadan önce kişinin kendisini sevmesi gerektiğini, kendini sevdikçe iyileştiğinden bahsederek, insanlar için de: "Hepimiz saf ve nitelikli hayatı hak ediyoruz", dedi.

dem 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ombre concealer trendi nedir? Ombre concealer nasıl yapılır?

Ombre concealer trendi nedir? Ombre concealer nasıl yapılır?