Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Sağlık Doktor kız ile sağlık personeli babası aynı hastanede görev yapıyor

Doktor kız ile sağlık personeli babası aynı hastanede görev yapıyor

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli olarak görev yapan baba, kızının doktor olarak aynı hastaneye atanmasıyla büyük bir gurur yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Doktor kız ile sağlık personeli babası aynı hastanede görev yapıyor
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Alaşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli olarak görev yapan Şevket Karaman, kızı Şerife Karaman'ın aynı hastaneye doktor olarak atanmasıyla hayatında gurur dolu bir döneme adım attı. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Şerife Karaman, 6 yıllık eğitimini başarıyla tamamlayarak babasının görev yaptığı hastaneye atandı. Baba-kız, hastanenin acil servisinde birlikte çalışmanın mutluluğunu paylaşıyor.

"Birlikte çalışmak en büyük hayalimizdi"

Doktor Şerife Karaman, tıp eğitimi sırasında babasının nöbetlerine gelerek ondan öğrenmeye çalıştığını belirtiyor. Şerife Karaman, "Babam 13 yıldır Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisinde çalışıyor. Tıp fakültesini kazandığımda babamın yanına gelerek nöbetlerinde bir şeyler öğrenmek için çabalıyordum. O zamanlar birlikte çalışmayı hep hayal ediyorduk. Şimdi bu hayal gerçek oldu. Birlikte çalışmak çok güzel ve tarif edilemez bir duygu" ifadelerini kullandı.

Gurur dolu anlar

Sağlık personeli Şevket Karaman ise kızının doktor olarak aynı hastaneye atanmasının kendisi için gurur verici olduğunu dile getirdi. Karaman, "2011 yılından beri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde görev yapıyorum. Kızımın da aynı serviste çalışması benim için tarif edilemez bir mutluluk. Herkese böyle bir deneyim nasip olmasını dilerim" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlıklı yaşlanmada nelere dikkat edilmeli? İşte altın öneriler

Sağlıklı yaşlanmada nelere dikkat edilmeli? İşte altın öneriler