Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Bayraklı Şehir Hastanesi'nde doktorlar ameliyathane temizliyor mu?

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde doktorlar ameliyathane temizliyor mu?

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde sağlık personelinin yaşadığı sorunları Meclis gündemine taşıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayraklı Şehir Hastanesi'nde doktorlar ameliyathane temizliyor mu?
KAYNAK: ANKA

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde yaşanan sorunları Meclis gündemine taşıdı. Sağlık personelinin karşılaştığı sıkıntıları dile getiren Yücel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulundu.

Yetersiz Temizlik İddiaları ve CHP'nin Çağrısı

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Şehir Hastanesi'nde ameliyathanelerin temizliğini doktorların yaptığı, hastalarla, malzemeleri ise hemşire ve teknisyenlerin taşıdığı iddialarını Meclis gündemine taşıdı. Yücel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bu konuda açıklama yapmasını isteyerek, TBMM Başkanlığı'na yazılı soru önergesi sundu.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Doktorlar Ameliyathane Temizliyor Mu Result

'Hastane Sorunları ve Yapılan Çağrılar'

'İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, 5 yıl gecikmeli olarak 2023 yılının sonunda açılmıştır. Ancak açıldığı günden bu yana hastanedeki eksiklikler nedeniyle sağlık hizmetlerinde ciddi aksamalar olduğu basına yansımıştır,' diyen Yücel, hastanedeki temizlik, taşıma, yemek, güvenlik gibi hizmetlerin zamanında ve eksiksiz yerine getirilmediğini belirtti. Bu durumun hem sağlık çalışanlarını hem de hastaları mağdur ettiğini ifade eden Yücel, acil servislerdeki güvenlik eksikliği, yetersiz yemekhane hizmeti gibi sorunları Meclis'e taşıdı.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Doktorlar Ameliyathane Temizliyor Mu Result4

Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Doktorlar Ameliyathane Temizliyor Mu (2) Result

CHP’li Yücel’in Bakan Koca’ya Yönelik Soruları

Yücel, Sağlık Bakanı Koca'ya yöneltilen sorular arasında, hastanedeki hizmetleri sağlayan şirketin kim olduğu, sözleşme kapsamı, sorumluluk düzenlemeleri ve çalışan sayıları gibi konuları sıraladı. Ayrıca sterilizasyon hizmetlerindeki aksamaların ameliyatları nasıl etkilediğini ve bu konudaki sorumluları sordu. Yücel, sağlık hizmetlerindeki aksaklıkların çözümü için Sağlık Bakanlığı'na acil önlem alınması çağrısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tiyatro ve Sosyal Sorumluluk Bir Arada

Tiyatro ve Sosyal Sorumluluk Bir Arada