Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık 18 ayda 80 kilo verdi! 3 kronik hastalığı yendi

18 ayda 80 kilo verdi! 3 kronik hastalığı yendi

Obeziteyle mücadelede zafer kazanan Emre Al, 3 kronik hastalığından kurtuldu. İşte kilo verme sürecinin detayları ve başarı hikayesi...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
18 ayda 80 kilo verdi! 3 kronik hastalığı yendi
KAYNAK: İHA

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Obezite Merkezi’nde tedavi gören 46 yaşındaki Emre Al, aşırı kilolarından kaynaklanan hipertansiyon, diyabet ve uyku apnesi gibi 3 kronik hastalığından kurtulmayı başardı. Emre Al, 18 aylık mücadele sonunda tam 80 kilo vererek sağlığına kavuştu.

18 Ayda 80 Kilo Verdi! 3 Kronik Hastalığı Yendi (2) Result

Emre Al'ın Zorlu Kilo Alma Süreci

Emre Al, 10 yaşından itibaren kontrolsüz bir şekilde kilo almaya başlayarak zamanla 175 kiloya kadar çıktı. Aşırı kilolar nedeniyle yürüme ve nefes alma konusunda zorluklar yaşayan Al, uyku apnesi, hipertansiyon ve şeker hastalığı gibi sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Sosyal hayatının kısıtlanmasıyla birlikte umutsuzluğa kapılan Al, çareyi Ankara Etlik Şehir Hastanesi Obezite Merkezi'nde aradı.

18 Ayda 80 Kilo Verdi! 3 Kronik Hastalığı Yendi (3) Result

Doç. Dr. Harun Karabacak'ın Öncülüğünde 3 Kronik Hastalıktan Kurtuluş

Emre Al, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Obezite Merkezi'nde Doç. Dr. Harun Karabacak ve ekibi tarafından 8 haftalık bir eğitim sürecine alındı. Eğitimin ardından başarılı bir tüp mide ameliyatı geçiren Al, düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladı. 18 aylık süreç sonunda 170 kilodan 90 kiloya kadar inen Emre Al, sadece kilo vermekle kalmayıp, aynı zamanda diyabet, uyku apnesi ve hipertansiyon gibi kronik rahatsızlıklardan da kurtuldu.

18 Ayda 80 Kilo Verdi! 3 Kronik Hastalığı Yendi (4) Result

Sağlıklı Yaşama Kavuşan Emre Al'dan Çarpıcı İtiraflar

'Kilolarımı vermemin ardından şeker ilacını ve tansiyon ilacını bıraktım' diyen Emre Al, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Obezite Merkezi'nde aldığı eğitimlerin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı. Kilolu olduğu dönemde toplu taşıma araçlarında zorluk yaşayan Al, şu anda daha aktif bir hayat sürdüğünü ve spor yapabildiğini belirtti.

18 Ayda 80 Kilo Verdi! 3 Kronik Hastalığı Yendi (5) Result

Yeniden Doğan Bir Hayat

Emre Al, kilo vermesinin ardından eşiyle olan ilişkisinde de olumlu değişiklikler yaşadı. Uyku apnesi krizlerine artık son veren Al, eşinin kendisini uyandırma çabasına şükranlarını dile getirdi. Aktif bir hayata kavuşan Al, şu anda üç kronik hastalığı için herhangi bir medikal tedavi kullanmamakta.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Şimşek TCMB'nin Sıkılaşma Adımlarına Tam Desteğini Sürdürdü

Mehmet Şimşek TCMB'nin Sıkılaşma Adımlarına Tam Desteğini Sürdürdü