Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber NAİL KAMACI: ABİ OLARAK DEĞİL TOPARLAMAYA GELİYORUM

NAİL KAMACI: ABİ OLARAK DEĞİL TOPARLAMAYA GELİYORUM

CHP Antalya İl Kongresi’ne 3 gün kala 22. Antalya Dönem Milletvekili Nail Kamacı, İl Başkanlığı adaylığını parti binasında açıkladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NAİL KAMACI: ABİ OLARAK DEĞİL TOPARLAMAYA GELİYORUM

22. Dönem Antalya Milletvekili Nail Kamacı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kongresi öncesinde İl Başkanlığı adaylığını açıkladı. Mali Müşavir Altan Ayaz’ın da açıklama yapacağı öğrenilirken İl Başkanı Nuri Cengiz ve 25-26. Dönem Antalya Milletvekili Devrim Kök’ün de aday olması bekleniyor. Bugün gerçekleşen Nail Kamacı’nın adaylık açıklamasına İl Başkanı Nuri Cengiz, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 1999-2004 Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bekir Kumbul, geçm,iş dönem Antalya Milletvekilleri Feridun Baloğlu, Tuncay Ercenk ve Rafet Zeybek, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“AYAĞA KALKIP YÜRÜMELİYİZ”

CHP Antalya İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Nail Kamacı konuşmasında, “Bir ay öncesine kadar aklımda olmayan bir yolculuğa çıktım. İlçe kongrelerinde yaptığım konuşmalarla partinin içinde bulunduğu durumu ifade etmeye çalıştım. Arkadaşlarım madem bunları konuşuyorsun o zaman taşın altına elini koy dediler. Benim arkamda Antalya var. Bizim tarihimizde umutsuzluk diye bir şey yoktur. 14 ve 28 Mayıs’ta mağlup olduk ama kimlere karşı nasıl olduğunu herkes biliyor. Kazanabilirdik ancak maalesef devletin yaptığı itibar suikastı ile seçimleri kaybettik. Önümüzdeki seçimlere hazırlanmanın yolu örgütteki üyeleri ayağa kaldırmak gerekiyor. Üyeleri ayağa kaldırmadan örgütü ayağa kaldırmak mümkün değildir. Benim il başkanı olarak yapacağım işlerden bir tanesi 106 beldede üye toplantıları yapmak olacak. Biz yeniden ayağa kalkıp yürümeliyiz. CHP önümüzdeki seçimde halkın umudu olmalıdır ve olacaktır. Bu ülkede yüzde 75 mutsuz insan var. Biz bu yüzde 75’ten yüzde 51 alamıyorsak kendimizi de sorgulamamız lazım. Biz birbirimizi kırarak değil saygı ile bunu yapmalıyız” diye konuştu.

“İL BAŞKANLIĞINI YÖNETMEYE GELİYORUM”

Konuşmasına ön seçimi vurgulayan Nail Kamacı, “Partinin yeniden ayağa kalkması için ön seçimler prensibimiz olmalı. Genel Merkez’in 17 milletvekili olan yerde hakkı vardır ve olmalıdır ama hepsi değil. Arkadaşlarımız örgütlerde görev yapıyorlar. ‘Bu işleri nasıl yapacaksın diyorlar’ Çok basit ben belediye başkanlarını yönetmeye gelmiyorum. Ben il başkanlığını yönetmeye geliyorum. Belediyeler bizim kuruluşlarımız. Hiçbir belediye başkanı ile tartıştığımı görmeyeceksiniz. Konuşacağız, anlaşacağız ondan sonra sokağa çıkacağız. Ben bu seçimlere abi olarak değil toparlamak için geliyorum. Partiye yeni gençler kazandıracağım. Biz gençleri yetiştirmezsek geleceğe hazırlamazsak çoraklaşırız, kuraklaşırız. Parti nasıl büyüyecek? Gelecekte partiyi bırakacağım zaman bu partide en az 2 il başkan adayı olması lazım. Çünkü biz halkın partisiyiz. 55 bin üye var. 55 bin üye güzel bir rakam ama CHP üyesi olmak kolay bir şey değildir. Onun sorumluluğunu bilmek lazım. Parti olarak disiplin işletilecek. Bu partide yanlış işler yapan kişiler yanıma gelmesin, kesinlikle kabul etmem. Bu kişilere karşı kapımız kapalı olacak” dedi

İl Başkanı Nuri Cengiz de açıklamada Nail Kamacı’ya başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yok artık dedirtecek olay! İnstagram can aldı

Yok artık dedirtecek olay! İnstagram can aldı