Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!

Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Acı haber, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Narin'in Cansız Bedeni Bulundu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da kaybolan Narin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Yerlikaya, Narin'e Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı mesajı paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin hakkında üzücü haberi duyurdu. Yerlikaya, Narin'in cansız bedeninin jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu açıkladı.

Başsağlığı Mesajı Paylaştı

Açıklamasında derin üzüntüsünü dile getiren Yerlikaya, "Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Açıklama Yaptı

Adalet BAKANI Yılmaz Tunç Narin'in cansız bedeninin bulunması hakkında açıklamada bulundu. Tunç yaptığı açıklamada: 'Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir' dedi.

Ne olmuştu

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursundan çıkan Narin Güran, eve dönmeyince ailesi onu aramaya başladı. Ancak tüm çabalarına rağmen Narin’e ulaşamayan aile, aynı gün akşam saatlerinde jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Narin'in bulunduğu derede daha önce pembe bir terlik bulunmuş fakat annesi terliğin Narin'e ait olmadığını söylemişti.

19 Gün SONRA BULUNDU

Arama çalışmalarında jandarma, asayiş komando timleri, JASAT ve AFAD gibi birçok ekibin yanı sıra, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve sağlık ekipleri de yer aldı. 22 Ağustos'ta evlerine 3 kilometre mesafede bulunan terliklerin Narin’e ait olmadığı belirlendi. Ancak 19 gün süren çalışmalar ne yazık ki acı sonla neticelendi.

Şüpheli Olarak Amca TutuklanMIŞTI

Soruşturma kapsamında önce Narin’in ağabeyi E.G. gözaltına alındı ancak delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Daha sonra amca Salim Güran gözaltına alındı. Aracından alınan DNA örneklerinin, Narin'in kıyafetlerindeki DNA ile eşleştiği tespit edildi. Salim Güran, "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Arama Çalışmaları Sonuç Verdi

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde Narin'in bedeni Tavşantepe Mahallesi’nde bulundu. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve detayların kısa sürede açıklanacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Sorgulama: Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Sorgulama: Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!