Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Ünlü oyuncu öğrencilere öykü okudu

Ünlü oyuncu öğrencilere öykü okudu

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği 'Yılın Yazarı' etkinliğinde Sibel Taşçıoğlu, Tomris Uyar'ın eserini okuyarak öğrencilere keyifli bir söyleşi sunarak, oyunculuk deneyimlerini paylaştı. Taşçıoğlu, uzun süren dizi çekimlerinin zorluklarına dair soruları samimi yanıtlarıyla aydınlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü oyuncu öğrencilere öykü okudu
KAYNAK: İHA

Nilüfer Belediyesi, 'Yılın Yazarı' etkinlikleri kapsamında düzenlediği özel buluşmada ünlü oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nu ağırladı. Etkinlik, 2023 Yılın Yazarı Okuma Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşti ve "Sibel Taşçıoğlu Tomris Uyar Okuyor" başlığı altında Üçevler Kütüphanesi'nde düzenlendi.

Öğrencilere keyifli bir söyleşi ve okuma

Programa Ali Karasu Anadolu Lisesi ve Altınşehir Okulları'ndan yaklaşık 100 çocuk katıldı. Sibel Taşçıoğlu, Tomris Uyar'ın "Gecegezen Kızlar Kitabı"ndan "Geriye Kalan Günlerimizin İlk Öyküsü"nü öğrencilere keyifli bir şekilde okudu. Ardından kitapla ilgili soruları yanıtladı ve çocuklarla etkileşimde bulundu.

AW083124_03

Sibel Taşçıoğlu'nun oyunculuk serüveni ve Bursalı kimliği

Bursalı olduğunu ve Bursa'yı çok sevdiğini belirten Taşçıoğlu, oyunculuk kariyerinden ve oyunculuk eğitiminden bahsetti. Birçok sinema filmi ve dizide rol alan deneyimli oyuncu, öğrencilere mesleki deneyimlerini aktardı.

Oyunculuğun zorlukları ve dizi çekim süreci

Öğrencilerin meraklı sorularına samimi yanıtlar veren Sibel Taşçıoğlu, uzun süren dizilerin çekim süreçlerini detaylı bir şekilde açıkladı. "İzlediğiniz 2 saatlik bölümü biz, 6 günde çekiyoruz. Bir gün izin günümüz oluyor. Onun dışında 6 gün çalışıyoruz. Sizin izlediğiniz, mesela bir veya iki dakikalık sahnede kaç karakter varsa, her karakterin yakını, anonsu, farklı açılardan çekerken biz, o bir dakikalık sahneyi iki saatte çekiyoruz. Bütün günümüz orada geçiyor. Çok yorucu bir işimiz var. Ama keyifle izlediğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

AW083124_02

Teşekkür ve hatıra fotoğrafı İle son buldu

Programın sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, Sibel Taşçıoğlu'na teşekkür etti. Salondakilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Taşçıoğlu, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu özel etkinlik, öğrencilere edebiyatla buluşma ve bir oyuncunun deneyimlerini paylaşma fırsatı sağlarken, Sibel Taşçıoğlu'nun samimi ve içten tavırlarıyla keyifli bir atmosfer oluşturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Armağan Çağlayan’dan Müge Anlı’ya Tepki: “Delirmiş”

Armağan Çağlayan’dan Müge Anlı’ya Tepki: “Delirmiş”