Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat The Conjuring 4 Filmiyle Korku Seansı Serisi Son Bulacak mı?

The Conjuring 4 Filmiyle Korku Seansı Serisi Son Bulacak mı?

The Conjuring 4 filmi, Korku Seansı serisinin son filmi mi olacak? Yeni gelişmeler ve serinin geleceği hakkında tüm detaylar haberimizde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
The Conjuring 4 Filmiyle Korku Seansı Serisi Son Bulacak mı?
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Korku Seansı serisi, ana hikayesini dördüncü filmle sonlandırmaya hazırlanıyor. Sevilen korku serisi, uzun soluklu bir sinema yolculuğunun ardından veda etmeye hazırlanıyor.

Yönetmenlik ve Yaratıcılık James Wan'a Ait

James Wan'ın yönetmenliğini ve yaratıcılığını üstlendiği The Conjuring serisi, 2013 yılında sinemaseverlerle buluştu. Bu süre zarfında Annabelle ve The Nun gibi yan ürünler ve 2023 yılında geliştirilmeye başlanan bir TV dizisiyle Korku Seansı evreni genişledi.

Son Filmin Yönetmeni Belli Oldu

Ana hikayenin son filmi olan "The Devil Made Me Do It" 2021 yılında vizyona girdi. Şimdi ise üçüncü filmin yönetmeni Michael Chaves, serinin ünlü hikayesine son vermek üzere yönetmen koltuğuna geri dönüyor.

The Conjuring 4 - Korku Seansı Final Filmi

Üç yıllık bir beklenti sonunda The Conjuring 4 filminin yönetmeni nihayet belli oldu. Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın canlandırdığı Ed ve Lorraine Warren'ın paranormal olayları araştıran karakterleri, serinin ana hikayesini sonlandırmaya hazırlanıyor.

2022'nin sonlarında senarist David Leslie, dördüncü bir Conjuring filminin geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Ancak o zamanlar herhangi bir yönetmen belirlenmemişti.

The Conjuring 4 Filmi Final Niteliğinde Olsa da Korku Seansı Evreni Genişlemeyi Sürdürecek

The Hollywood Reporter, The Conjuring 4 filminin yönetmeninin Michael Chaves olduğunu doğruladı. Ancak kaynaklar, dördüncü yapımın New Line'ın Korku Seansı evreninin son ana filmi olacağını belirtti.

Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın son kez geri döneceği filmin çekimleri 2024 yazında başlayacak.

The Conjuring Dizisi Max'ta

Serinin yaratıcısı James Wan, bir süredir ana hikayeyi sonlandırmayı planladığını belirtti. Ayrıca, dördüncü filmin resmi adı henüz kesinleşmemiş olsa da kaynaklar, The Conjuring: Last Rites olacağını iddia etti.

Ana macera dördüncü filmle tamamlansa da Korku Seansı evreni genişlemeye devam edecek. 2023'ün başlarında Wan ve yapımcı Peter Safran, Max platformu için bir Conjuring dizisi geliştirmeye başladıklarını duyurmuşlardı.

Bahsi geçen dizi, film serisindeki olaylardan sonra geçecek ve Lorraine ile Ed'in büyük ihtimalle geri dönmeyeceği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'li vekilden narenciye üreticileri için çağrı

CHP'li vekilden narenciye üreticileri için çağrı