Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat SÖZÜNDE DUR MUHİTTİN BAŞKAN

SÖZÜNDE DUR MUHİTTİN BAŞKAN

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar Muhittin Böcek'e çağrıda bulundu. Seçimlerden dolayı ertelenen Antalya Gecesi’nin 7 Temmuz 2024’te yapılması bekleniyor

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SÖZÜNDE DUR MUHİTTİN BAŞKAN
MUHABİR: Tayfun Akyatan

KANTDER (Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği) Başkanı Bülent Kantarcılar 7 Temmuz 2024’te Antalyalılar Gecesi düzenlemek için Antalya Büyükşehir Başkanı Muhittin Böcek'e çağrıda bulunmuştu. Bülent Kantarcılar KANTDER'in sosyal medya hesabında Muhittin Böcek'in Antalyalılar Gecesi'ne olumlu baktığını duyurdu. Geçen sene seçimlerden dolayı ertelenen Antalyalılar Gecesi için 2024'ü işaret eden Muhittin Böcek'in, gece için net bir ceavp vermediği, sadece olumlu baktığı öğrenildi. Kamu kurumlarına gönderilen tasarruf tedbirleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalyalılar Gecesi için hem destek hem de onay verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

Whatsapp Image 2024 06 07 At 14.06.17

ANTALYALILAR GECESİ'NE OLUMLU BAKTI

KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar, 1-5 Temmuz arasının Kapotaj Bayramı, Antalya’nın kurtuluşu ve Antalyaspor’un kuruluşu tarihleri olduğunu hatırlatarak Muhittin Böcek'e Antalyalılar Gecesi'nin düzenlenmesi çağrısında bulunmuştu. Kantarcılar "Biz Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği olarak sanat, kültür ve sosyal yardımlaşmalarda öncü ve Atatürkçü bir derneğiz. Dernek olarak sizden bir ricamız var. Bir Antalyalılar gecesi yapalım" diyerek seslenmişti. Kantarcılar'ın çağrısı yanıtsız kalmadı. Kantarcılar KANTDER'in sosyal medya hesabında Muhittin Böcek'in Antalyalılar Gecesi'ne olumlu baktığını duyurdu. Antalya bürokrasisinin Antalyalılar Gecesi'ne destek verdiğinin altını çizen Kantarcılar, Muhittin Böcek'in henüz gece için net bir karar vermediğini belirtti.

Whatsapp Image 2024 06 07 At 13.46.13

SEÇİMLERDEN DOLAYI ERTELENMİŞTİ

Antalyalılar Gecesi'nin ilk defa 2015 yılında Konyaaltı'nda düzenlendiğini, son kez de 2019 senesinde gerçekleştiğini aktaran Kantarcılar, "Pandemi sürecinde Antalyalılar Gecesi'ni düzenleyemedik. 2023 yılında geceyi tekrar yapmak isteğimizi Muhittin Böcek'e iletmiştik. Muhittin Böcek bize 'Bu sene seçimler var. Gelecek sene yapalım' demişti. Biz de sloganımız haline gelen 07.07.07'yi tekrar gerçekleştirmek istiyoruz. Temmuz ayının 7 günü akşam saat 7'de Antalya Stadyumu'nda Antalyaspor'un kuruluşu, Antalya'nın kurtuluşu ve Kapotaj Bayramı'nı büyük bir gece yaparak kutlayalım. Bunun için başkanımızın bize hem büyük bir sahne kurması gerekiyor hem de gece için sanatçı getirmesi gerekiyor. Çok büyük bir gece yapmayı düşünüyoruz. Bu gecede Antalya'nın değerli sanatçılarından olan Gülben Ergen’i ve Levent Yüksel'i de sahnede görmek istiyoruz. Antalya bürokrasisi bu geceye destek veriyor. Muhittin Böcek henüz gece için net bir karar vermedi. Sadece olumlu baktığını söyleyebilirim" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabük'te belediyede çalışan işçi evinde ölü bulundu

Karabük'te belediyede çalışan işçi evinde ölü bulundu