Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Unutulmaz Bir Konser Verecek

Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Unutulmaz Bir Konser Verecek

Limak Filarmoni Orkestrası, bu hafta sonu ‘operanın yıldızları’yla birlikte Bodrum Antik Tiyatrosu’nda seyirci ile buluşacak. Uluslararası üne sahip Letonyalı soprano Kristine Opolais ve dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın aynı sahneyi paylaşacağı konserde orkestrayı İtalyan şef Beatrice Venezi yönetecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Unutulmaz Bir Konser Verecek
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Limak Filarmoni Orkestrası , bu hafta sonu ‘Operanın Yıldızlarıyla Yaz Konseri’ kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sahne alacak. 25 Ağustos’ta gerçekleştirilecek bu özel etkinlikte, uluslararası üne sahip Letonyalı soprano Kristine Opolais ve dünyaca ünlü tenor Murat Karahan performans sergileyecek. Konseri, İtalyan şef Beatrice Venezi yönetecek.

Bodrum Antik Tiyatrosu'nda Tarihi Bir Konser Deneyimi

LFO, tarihi Bodrum Antik Tiyatrosu’nda, özenle seçilmiş eserlerden oluşan repertuarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece sunacak. Önceki yıllarda Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde Murat Karahan ile aynı sahneyi paylaşan Kristine Opolais, bu kez Limak Filarmoni Orkestrası ile Bodrum'da sahne alacak. Konser, müzikseverlere hem tarihi hem de sanatsal bir deneyim sunacak.

Konser Gelirleri Eğitim Destek Programına

Limak Vakfı tarafından desteklenen etkinlikte, konser biletlerinden elde edilen gelir, Limak Vakfı'nın 'Global Engineer Girls Türkiye' programına katkı sağlayacak. Bu program, kadın mühendislik öğrencilerinin eğitimine destek sunmayı amaçlıyor. Konser biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

Limak Filarmoni Orkestrası: Kültürel Mirası Müzikle Birleştirmek

Limak Filarmoni Orkestrası, bu yıl 7. yaşını kutluyor ve Türkiye'nin kültürel mirasını müziğin evrensel diliyle birleştirmeyi hedefliyor. Orkestra, genç nesillere ve uluslararası sanatseverlere ulaşarak, kültürel mirasımızı ve müziğimizi geniş bir kitleye tanıtmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Corendon Airlines'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a Destek!

Corendon Airlines'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a Destek!