Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Konyaaltı Tiyatro Akademisi'nden duygulandıran başarı

Konyaaltı Tiyatro Akademisi'nden duygulandıran başarı

Konyaaltı Tiyatro Akademisi'nde eğitim gören 38 öğrenciden 16'sı, Türkiye'nin farklı illerindeki devlet konservatuvarlarının oyunculuk bölümünü kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Tiyatro Akademisi'nden duygulandıran başarı
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, akademinin kısa sürede önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, "38 öğrencimizin 16'sını konservatuvarların oyunculuk bölümlerine yerleştirdik. Onların bu başarısıyla bizler de gururlandık. Yolları açık olsun" dedi.

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Haluk Cömert ise akademi bünyesinde diksiyon, mimik, rol ve metin tahlil dersleri verdiklerini söyledi. Cömert, "Öğrencilerimizi sınavla aldık. Onların içinde yetenekli bulduklarımızı alıyoruz ve eğitiyoruz. Sonrasında öğrencilerimizle konservatuvar sınavları için hazırladıkları sınav parçaları üzerinden çalışıyoruz. Müzik Akademimiz de bize katkıda bulunuyor. Öğrencilerin ses ve kulaklarına bakıyor. O parçalarla konservatuvarların oyunculuk bölümü sınavlarına giriyorlar. 3 aşamalı sınavdan geçiyorlar. Nisan ayından temmuz ayına kadar 3,5 ay gibi kısa bir sürede verdiğimiz eğitimlerle öğrencilerimiz bu zor sınavı kazandılar ve okullarına yerleştiler. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Gazze'deki bir mahalleyi yok etti

İsrail Gazze'deki bir mahalleyi yok etti