Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kemer'de trafik kazalarına dikkat çekmek için tiyatro oyunu

Kemer'de trafik kazalarına dikkat çekmek için tiyatro oyunu

Trafik kazalarına dikkat çekmek için yapılacak olan trajikomik tiyatro "Kaza Geliyorum Der" 7 Ekim Cumartesi günü Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda karşısında.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de trafik kazalarına dikkat çekmek için tiyatro oyunu
KAYNAK: Kemer Belediyesi/Bülten

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle, Anadolu Tüm Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek olan tiyatro oyununun oyuncu kadrosunda Çocuklar Duymasın adlı dizide "fıs fıs İsmail" rolüyle tanınan Süleyman Yağcı, Mehmet Kurt, Sercan Boztepe, Ali Demir, Serkan Kan, Ayşen Nergis Baca ve Aysu Demirtaş yer alıyor.

Usta oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkacak tiyatro oyununun yönetmen koltuğunda ise Ayşen Nergis Baca oturuyor. Serkan Kan'ın yazdığı "Kaza Geliyorum Der" tiyatro oyununun Kemerliler tarafından büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Oyuncu Süleyman Yağcı, yaptığı açıklamada, "Kaza geliyorum" adlı tiyatro oyununda kendisini ve ekibini Kemerlilerle buluşturacak olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Vatandaşlar için ücretsiz olacak olan tiyatro oyununa rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşların 0242 814 15 03 numarasını ve dahili 2805 numarasını arayabilecekleri belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sancaktepe'de kayıp 3 kardeş inşaatın temelinde ölü bulundu

Sancaktepe'de kayıp 3 kardeş inşaatın temelinde ölü bulundu