Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır 9 Ağustos’ta Vizyona Giriyor

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır 9 Ağustos’ta Vizyona Giriyor

Çocuklar tarafından oldukça sevilen Kaptan Pengu serisinin 4’üncü filmi ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları IV: Buzuldaki Sır’ 9 Ağustos’ta vizyona giriyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır 9 Ağustos’ta Vizyona Giriyor
KAYNAK: İHA

Kaptan Pengu serisinin dördüncü filmi ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları IV: Buzuldaki Sır’, 9 Ağustos’ta izleyicileriyle buluşacak. Tamamen yerli yapım olan bu çizgi film, çocukların yaz tatilini Kaptan Pengu’nun renkli ve heyecan dolu dünyasında geçirmelerini sağlayacak.

Filmin İlk Gösterimi Büyük Beğeni Topladı

Çocuklar tarafından oldukça sevilen Kaptan Pengu serisinin yeni filmi, Şişli'de gerçekleştirilen ilk gösteriminde büyük beğeni topladı. Filmin yönetmen koltuğunda Ali Karacam otururken, senaryo Arzu Yurtseven tarafından yazıldı. Müzikleri Burak Çambel'in bestelediği film, Kaptan Pengu ve arkadaşlarının Okyanus Melekleri Ormanı’nı kurtarma çabalarını eğlenceli ve etkileyici bir biçimde anlatıyor.

A W261034 03

Çevre Bilinci ve Eğlenceli Anlatım

‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları IV: Buzuldaki Sır’ filmi, çocuklara dünya ve çevre bilinciyle ilgili önemli mesajlar veriyor. Film, buzulların erimesi ve bunun ekosistem üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, küresel ısınmanın ve çevre kirliliğinin doğa üzerindeki olumsuz etkilerini öğretmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda, izleyicilere çevre bilinci kazandırmayı hedefleyen film, eğlenceli ve öğretici bir yapıya sahip.

Kaptan Pengu’nun Maceraları

Kaptan Pengu ve ekibi, ormanın gizemli sırlarını keşfederken çevre koruma ve dostluk gibi önemli temaları işliyor. Bu macera dolu yolculuk, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Her yaştan izleyicinin keyifle izleyeceği 'Kaptan Pengu ve Arkadaşları IV: Buzuldaki Sır', Türkiye genelindeki sinemalarda yerini almak için gün sayıyor.

A W261034 02

Yapımcının Görüşleri

Filmin yapımcısı Nurullah Yenihan, filmin ilk gösteriminde yaptığı açıklamalarda, 'Bu yaz sıcaklarında bizleri serinletecek buz gibi bir filmle geliyoruz. Üçüncü filmimizde çıtayı yükseltmiştik, dördüncü filmde daha da yukarıya çektik. Avrupa standartlarında yapılan filmimizi izleyenler hem serinleyecekler, hem eğlenip hem de öğrenecekler. Öğretmeye ve öğretirken de eğlendirmeye devam ediyoruz. Küresel ısınma ve çevre konularını işledik. Bir sloganımız var: Dünyayı çizgi filmler değiştirecek. Çizgi filmler sayesinde çocuklara yapılan hataları öğreterek değiştirebileceğimize inanıyoruz. Çağımızın hikaye anlatıcılarıyız, geçmişte Dede Korkut nasıl öğreterek anlattıysa biz de günümüzde öğreterek anlatmaya çalışıyoruz. Bu yaşlı dünyamızın ömrünü biraz daha uzatmak için çizgi filmlere ihtiyacımız var' şeklinde konuştu.

A W261034 01

İzleyici Yorumları

Filmin galasına katılan çocuklardan Can Yenir, 'Kaptan Pengu gerçekten çok güzel bir film. Doğayı korumak için sinemalara getirilmiş bir film. Tüm filmlerini izledim, gerçekten harika bir film' ifadelerini kullandı. Bir başka minik izleyici, Simay Üryan ise, 'Film çok güzel geçti. Hem arkadaşlığın önemini hem de doğayı korumayı anlatıyor. Film bizlere arkadaşlığın önemini anlatırken hem heyecanlı hem öğretici şeyler kattı' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyoğlu'nda Dilenci Kadın Turistlerden Topladığı Parayı Döviz Bürosunda Türk Lirası'na Çevirdi

Beyoğlu'nda Dilenci Kadın Turistlerden Topladığı Parayı Döviz Bürosunda Türk Lirası'na Çevirdi