Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Grammy Ödülleri’nde Killer Mike Önce 3 Ödülü Aldı Sonra Tutuklandı

Grammy Ödülleri’nde Killer Mike Önce 3 Ödülü Aldı Sonra Tutuklandı

Önceki akşam düzenlenen prestijli Grammy Ödülleri’nde en iyi rap albümü, en iyi rap performansı ve en iyi rap şarkısı kategorilerinde ödül alan ünlü rapçi Killer Mike, tören sırasında bir güvenlik görevlisine saldırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Grammy Ödülleri’nde Killer Mike Önce 3 Ödülü Aldı Sonra Tutuklandı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Önceki akşam düzenlenen prestijli Grammy Ödülleri’nde en iyi rap albümü, en iyi rap performansı ve en iyi rap şarkısı kategorilerinde ödül alan ünlü rapçi Killer Mike, tören sırasında bir güvenlik görevlisine saldırdı. Bu olay sonucunda Mike, tören sırasında gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

Killer Mike’ın Tutuklanması

Rapçi ve sosyal aktivist Killer Mike, Pazar akşamı Los Angeles’ta düzenlenen 66. Grammy Ödülleri töreninde üç ödül kazandıktan sonra, törenin yapıldığı alanda bir güvenlik görevlisine saldırması nedeniyle polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Los Angeles Polis Departmanı’nın aktardığına göre, gerçek ismi Michael Render olan sanatçı, Grammy’lerin düzenlendiği Crypto.com Arena’ya bitişik olan Chick Hearn Court alanında bir güvenlik görevlisine fiziksel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile kelepçelendi12345. Daha sonra polis merkezine götürülen rapçi, işlemlerin ardından tutuklandı.

Killer Mike’ın Ödülleri

Killer Mike, Grammy Ödülleri’nde “Michael” adlı single’ı ile en iyi rap albümü, en iyi rap performansı ve en iyi rap şarkısı dallarında üç ödül kazandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire