Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Düzce' de büyüleyici güzellik

Düzce' de büyüleyici güzellik

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Çamlıpınar Göleti, havadan çekilen muhteşem görüntülerle sonbaharın büyülü atmosferini yansıtan bir doğa harikası olarak karşımıza çıkıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Düzce' de büyüleyici güzellik
KAYNAK: İHA

Dipsizgöl köyü sınırlarında bulunan ve Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Çamlıpınar Göleti, sonbaharın muhteşem güzelliklerini sergiliyor. Bu doğal güzellik, havadan çekilen görüntülerle adeta bir tabloyu andırıyor.

Göl, etkileyici bir manzara sunuyor ve bölgesinin temiz havası ile doğa severlere sonbaharın büyüsü içinde gezi ve kamp fırsatı sunuyor. Çamlıpınar Gölü, Dipsizgöl köyü sınırları içerisinde yer alıyor ve çevresindeki ormanlık alanda yaşayan hayvanların su ihtiyaçlarını karşılıyor. Deniz seviyesinden yaklaşık bin 50 metre yükseklikte bulunan bu gölet, muhteşem bir manzara sunuyor.

++düzce gölet2

Gölün güzelliğini takdir eden ziyaretçiler, gölün etrafında yürüyüş yapmanın keyfini çıkarıyor ve bu doğa harikası olan Çamlıpınar Gölü'nün etrafında muhteşem fotoğraflar çekiyor. Ayrıca, gölün havadan çekilen görüntüleri de büyüleyici.

Çam, kayın, köknar ve palamut ağaçlarıyla çevrili bu göleti ziyaret edenlerden biri olan Mehmet Ali Türedi şunları söyledi: "Sonbahar aylarında Çamlıpınar Gölü'ne gelmeye karar verdik. Bu aylarda buraların muhteşem olduğunu duymuştuk. Doğanın dört farklı rengini burada bulabileceğimizi söylediler. Geldiğimizde, görsel bir şölenle karşılandık. Ağaçlar, sonbaharın turuncusuyla yeşilin harika bir karışımını sunuyor. Düzce'ye geldiğinizde, bu bölgeye uğrayarak göl kenarında mangal yapabilir, doğa yürüyüşü ve trekking yapabilirsiniz. Kesinlikle herkesi Düzce'yi ziyaret etmeye davet ediyorum."

++düzce gölet3

Bu muhteşem göl, doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının keyif alacağı bir doğal güzellik olarak hafızalarda yerini alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel Hakkında İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel Hakkında İlk Yorum