Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Doğan Yılmaz ve Hakan Dede'den Muhteşem İş Birliği: ‘Kimseyi Sevemezsin’

Doğan Yılmaz ve Hakan Dede'den Muhteşem İş Birliği: ‘Kimseyi Sevemezsin’

Doğan Yılmaz ve Hakan Dede'nin iş birliğiyle hazırlanan 'Kimseyi Sevemezsin' adlı şarkı, müzikseverleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Doğan Yılmaz ve Hakan Dede'den Muhteşem İş Birliği: ‘Kimseyi Sevemezsin’
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Doğan Yılmaz ve Hakan Dede'nin iş birliğiyle hazırlanan 'Kimseyi Sevemezsin' adlı şarkı, müzikseverleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. 1 Mart tarihinde Arpej Yapım etiketiyle müzik platformlarında yerini alan 'Kimseyi Sevemezsin' adlı şarkı, Doğan Yılmaz ve Hakan Dede iş birliğinin ürünü.

Doğan Yılmaz: Müziğe Başlangıç ve Kariyeri

1983 doğumlu başarılı sanatçı Doğan Yılmaz, müzik kariyerine genç yaşlarda adım attı. Üniversite yıllarında Dejavu Rock grubuyla tanışmasıyla sahne deneyimini artıran Yılmaz, sesinin yanı sıra birçok enstrümanı da ustalıkla çalabiliyor. İlk solo çalışması olan 'Mahpusun İçinde' ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, daha sonra Ali Akcan imzalı 'Vakit Dolmadan' eseriyle müzikseverlerden tam not aldı. Pandemi döneminde ise Eren Aykanat'ın eseri 'Anlayamazsın' ve Arpej Yapım etiketiyle "Boşluk" şarkılarıyla başarılı bir çıkış yakaladı.

Hakan Dede İle Yeniden Buluşma: 'Kimseyi Sevemezsin'

Doğan Yılmaz, şimdi ise rap camiasının tanınan isimlerinden Hakan Dede ile iş birliği yaparak 'Kimseyi Sevemezsin' adlı şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Yılmaz, şarkının hüzünlü bir aşk öyküsünü anlattığını belirterek, modern altyapılar üzerine elektro bağlama ve keman sololarıyla zenginleştirildiğini ifade etti. Her aşkın bir başlangıcı ve sonunun olduğunu vurgulayan sanatçı, şarkının tek taraflı bir aşk hikayesini anlattığını dile getirdi. Hakan Dede'nin enerjisini kattığı ara bölümde ise aşkın hüzünlü yönünün işlendiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batan gemiden bir mürettebatın cansız bedeni bulundu

Batan gemiden bir mürettebatın cansız bedeni bulundu