Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Altın Portakal Festivali Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Altın Portakal Festivali Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz sene tartışmalar nedeniyle iptal edilen Antalya Altın Portakal Festivali’nin bu yıl devam edeceğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın Portakal Festivali Kaldığı Yerden Devam Ediyor
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 60. Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini duyurmuştu. Yönetmen Nejla Demirci'nin "Kanun Hükmü" isimli belgeselinin festival seçkisinden çıkarılmasıyla başlayan tartışmaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Böcek, "Festivalimizi bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebiyle iptal ettiğimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum" demişti. Muhittin Böcek, tartışmalara yol açan festivalin bu sene kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Yüksek Kalite

FESTİVAL İÇİN TARİH VERİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçen sene sekteye uğrayan festivalin bu sene yapılacağını açıkladı. Muhittin Böcek, ¨Kıymetli vatandaşlarımız, değerli Antalyalılar; Türkiye’nin en önemi sinema festivali ve Antalya’mızın da gururu olan Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Ulusal ve uluslararası alanda festivalimiz ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu yıl festivalimizin sanat direktörlüğünü Sayın Deniz Yavuz yürütecektir. Tüm sinemaseverleri, sinemanın ışığı altında festivalimizde buluşmaya davet ediyorum” diyerek bu sene 60’ıncısı gerçekleşecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali için tarih verdi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Wattpad Neden Yasaklandı? Wattpad Nedir?

Wattpad Neden Yasaklandı? Wattpad Nedir?