Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Başkanı Nuri Bilge Ceylan Oldu

Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Başkanı Nuri Bilge Ceylan Oldu

Bu yıl 31’incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde, ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan jüri başkanlığı yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Başkanı Nuri Bilge Ceylan Oldu
KAYNAK: İHA

Türkiye’nin en prestijli film festivallerinden biri olan Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, bu yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festivalin bu yılki jüri başkanı ise Türk sinemasının dünyaca ünlü ismi Nuri Bilge Ceylan olarak belirlendi.

A W265499 01

Festivalin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, '31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Başkanı, sinemamızın auteur yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan oldu. Filmleriyle uluslararası alanda büyük başarılar elde eden yönetmen, senarist, yapımcı ve fotoğraf sanatçısı Nuri Bilge Ceylan, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na başkanlık edecek' ifadelerine yer verildi.

Nuri Bilge Ceylan, Türk sinemasında derin izler bırakmış, Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye de dahil olmak üzere birçok uluslararası ödül kazanmış bir yönetmen olarak tanınıyor. Ceylan’ın jüri başkanlığı yapacağı festivalde, Türk sinemasının en iyi uzun metraj filmleri değerlendirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TES nedir? Kimleri kapsıyor? TES nasıl çalışacak?

TES nedir? Kimleri kapsıyor? TES nasıl çalışacak?