Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Altın Koza' da rekabet bu 11 filmde

Altın Koza' da rekabet bu 11 filmde

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Koza Film Festivalinde finalistler belli oldu. İşte 11 film

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın Koza' da rekabet bu 11 filmde

Süleyman Gezici

Adana  Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-24 Eylül’de gerçekleştirilecek 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin “Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması”nın finalistleri belli oldu.

11 eser, Altın Koza için jüri karşısına çıkacak: “Açık Kapılar Ardında”, “Annesinin Kuzusu”, “Bir Gün, 365 Saat”, “Cam Perde”, “Ceylin”, “Karganın Uykusu”, “Kıyıda”, “Öte”, “Sanki Her Şey Biraz Felaket”, “Suyun Üstü” ve “Yüzleşme”. Filmler Burak Göral, Burçin S. Yalçın, Janet Barış, Hakan Haksun ve Dr. Tuğçe Keleş’ten oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucu belirlendi.

Altın Koza Nedir?

Adana Altın Koza Film Festivali, her yıl Türkiye'nin Adana şehrinde düzenlenen uluslararası film festivalidir. Festivalde, jüri tarafından seçilen filmlere, çalışanlarına ve oyuncularına "Altın Koza" heykelciği ödülü verilmektedir. Festival, ilk olarak 15-22 Mayıs 1969 tarihleri arasında Altın Koza Film Festivali adıyla düzenlenmiştir. 2009 yılında Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali adını alan festival, 2016 yılında ise adını, Uluslararası Adana Film Festivali olarak değiştirilmiştir.

Festivalde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Öğrenci Filmleri Yarışması, Dünya Sineması Örnekleri, Özel Bölümler, Kısa Film Bölümleri yer almaktadır. Ayrıca 2015 yılında ilk kez "Adana Konulu Senaryo Yarışması" festivalin yarışmalı bölümlerine eklenmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pençe Kilit Harekatı bölgesinde Erkan Selçuk şehit oldu

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde Erkan Selçuk şehit oldu