Sahnelerin yıllardır vazgeçilmez sanatçısı olmayı başaran İnci Mercan, önceki gün Antalya Vahide Sahne’de sevenleriyle buluştu.
Hayranlarından Çiçek Yağmuru
Antalya’da sahne aldığı tüm mekanlarda hınca hınç dolu masalara sevilen şarkılarını söyleyen Mercan, Vahide Sahne’de adeta çiçek yağmuruna tutuldu. Hayranlarının yolladığı çiçekler ile duygu dolu anlar yaşayan Mercan “Birçok sanatçıya sahnede şampanya gelir ancak, bana gelen bu çiçekler bin şişe şampanyadan daha değerli. Mutluluğumu anlatmam mümkün değil” dedi.
Mekanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmayı başaran başarılı sanatçı İnci Mercan, eski ve yeni şarkılarını seslendirirken sahne şovu ile de adeta büyüledi. Vahide Sahne’de ayda bir kez sahne alacağının da müjdesini veren Mercan, sevilen şarkısı Berduş'u defalarca söyledi.
Kalitesi ile kısa sürede gözde mekanlar arasına girmeyi başaran Vahide Sahne, konserleriyle sevenlerini buluşturmaya devam ediyor.