Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Derneğin Olağan Genel Kurulu'nda siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve dernek üyeleri yer aldı. Genel Kurul'da üye muhtarlar, yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. 755 üyesi bulunan dernekteki seçimler, çoğunluğun oluşmasının ardından başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte derneğin faaliyet raporu okundu. 

Başkanlık seçimi için oylamaya geçildi. Tek adaylı seçim sonucunda başkanlık görevini Uğur Çetin üstlendi. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akcan, Alkan Altun, Osman Küçükkarasucu, Mustafa Demirel, Aynur Baycın, Mehtap Gökçe, Özlem Saday, Mehmet İbik ve Mehmet Danacı; denetim kurulu üyeleri ise Tahsin Yılmaz, İbrahim Songur ve Yahya Küçükballı olarak belirlendi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi'nde Yeni Dönem 222

Mustafa Yılmaz'a Onursal Başkan Unvanı

Ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi Başkanlığı'nı uzun yıllar sürdüren Mustafa Yılmaz, 4. Olağan Genel Kurulu'nda Onursal Başkan unvanı aldı.

Kepez'de Husumetlisini 8 Darbeyle Öld*rdü! 'Menfaatim İçin' Dedi Kepez'de Husumetlisini 8 Darbeyle Öld*rdü! 'Menfaatim İçin' Dedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi'nde Yeni Dönem 2

Yeni Başkan Uğur Çetin'den İlk Açıklama 

Seçilen Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Uğur Çetin, “Biliyorum ki muhtarlık, demokrasimizin temel taşı, devlet ile millet arasındaki en güçlü köprüdür. Sizler, gece gündüz demeden, mahallenizin sorunlarıyla yakından ilgilenen, vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arayan, onların sesi soluğu olan fedakar insanlarsınız. Bu bilinçle, önümüzdeki dönemde derneğimizin tüm imkanlarını sizlerin daha etkin ve verimli çalışabilmeniz için seferber edeceğim" açıklamasını yaptı.

İMO Antalya: Özel Eğitim Kurumlarına Verilen Raporların Yarısı Düzmece İMO Antalya: Özel Eğitim Kurumlarına Verilen Raporların Yarısı Düzmece

Kaynak: DHA