Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Dilan Polat'tan araçta 'Enerciii' paylaşımı

Dilan Polat'tan araçta 'Enerciii' paylaşımı

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Engin Polat, mahkemenin tahliye kararıyla serbest bırakıldı. Eşi Dilan Polat, bu mutluluğunu sosyal medya hesabında kendi şarkısı ‘Enerci’ ile kutladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Kara para aklama iddiasıyla tutuklu olan Engin Polat, yargılandığı davada tahliye edildi. Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve ailelerinin muhasebecisi Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada, mahkeme tüm sanıklar için tahliye kararı verdi. Bu kararla birlikte Engin Polat ve 4 tutuklu sanık serbest kaldı.

Dilan Polat’tan 'Enercili' Kutlama

Engin Polat’ın tahliye edilmesinin ardından, sosyal medya fenomeni Dilan Polat, mutluluğunu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gösterdi. Instagram hesabında 6 milyondan fazla takipçisi olan Dilan Polat, tahliye kararının ardından art arda paylaşımlar yaparak sevinç anlarını takipçileriyle paylaştı.

Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın tahliyesini kutlamak amacıyla kendi şarkısı olan ‘Enerci’yi Instagram hesabında paylaştı. Bu paylaşımda kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu ile birlikte şarkıyı seslendirdiği görüntüler dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnci Taneleri Dizisinde Şok Gelişme: Yılmaz Erdoğan’dan Beklenmedik Karar

İnci Taneleri Dizisinde Şok Gelişme: Yılmaz Erdoğan’dan Beklenmedik Karar