Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya'da 72 milyonluk Markantalya satışa çıkarıldı

Antalya'da 72 milyonluk Markantalya satışa çıkarıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkarıyor. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 72 milyonluk Markantalya satışa çıkarıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sunmaya hazırlanıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Fon, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait 3 taşınmaz ve menkul varlıklarını birleştirerek bu bütünlüğü oluşturdu.

Satış İhalesi Detayları

Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün muhammen değeri 72.5 milyon lira olarak belirlendi. Satış ihalesi, kapalı zarf ve açık artırma yöntemleri birlikte kullanılarak gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin 7.25 milyon lira teminat yatırması ve tekliflerini 19 Mart saat 16.00'ya kadar iletmeleri gerekiyor.

İhale Tarihi ve Yeri

Satış ihalesi, 20 Mart'ta saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'deki merkez binasında gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin belirlenen tarih ve saatte ilgili adrese hazır bulunmaları önem taşıyor.

Son Başvuru Tarihi ve İhale Yeri Hatırlatması

Teklif vermek isteyenlerin son başvuru tarihi olan 19 Mart'a kadar gerekli teminatı yatırmaları ve tekliflerini iletmeleri gerekiyor. İhale, TMSF'nin merkez binasında gerçekleştirilecek ve belirlenen tarihte saat 11.00'de başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Parti programında yasa dışı slogan atan 6 kişi gözaltına alındı

DEM Parti programında yasa dışı slogan atan 6 kişi gözaltına alındı