Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Mehmet Uncu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mehmet Uncu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Uncu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Mardin İl Başkanı olarak atanan Mehmet Uncu hakkındaki bilgiler merak ediliyor. 

Mehmet Uncu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mehmet Uncu, 1985 yılında Mardin Artuklu ilçesinde doğdu. Mardin’in köklü ailelerinden biri olan Beyt-Al Dakkak (Uncu) ailesindendir.

Mehmet Uncu Hangi Okullarda Okudu?

Mehmet Uncu, ilk ve ortaöğretimini Mardin’de tamamladıktan sonra lise eğitimini Mersin'de aldı. 2007 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisat bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünde sürdürdü.

Mehmet Uncu'nun Mesleği Ne? 

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı olarak görev yaptı. British Council Study UK 2023 Mezun Ödülü'nü, 'Kültür ve Yaratıcılık' dalında kazandı. Bu ödül, Birleşik Krallık tarafından dört farklı kategoride verilen ödüller arasındadır: Bilim ve Sürdürülebilirlik, Kültür ve Yaratıcılık, Sosyal Eylem, İş ve İnovasyon.

2013-2014 yılları arasında Avrupa Birliği'nin prestijli bursu Jean Monnet bursunu kazanarak University of East Anglia'da kalkınma alanında yüksek lisansını onur derecesi ile tamamladı.

Dicle Kalkınma Ajansı, Uluslararası Tasarım Vakfı, ve Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ'de kültür, turizm ve yaratıcı sektörlerde önemli projeler gerçekleştirdi ve ödüller kazandı.

London Business School'da 3 Mayıs – 21 Haziran 2023 tarihleri arasında 'Sürdürülebilirlik Liderliği ve Kurumsal Sorumluluk' alanında eğitim aldı.

Mehmet Uncu Siyasi Kariyeri 

Mehmet Uncu, Mardin'de AKP İl Başkanı olarak atanmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP Mardin İl Başkanı belli oldu

AKP Mardin İl Başkanı belli oldu