Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Yerel Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de!

Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de!

Hintli milyarder Ravi Ruia'nın 500 milyon dolar değerindeki mega yatı Sunrays, Fethiye Limanı'na demirledi.

Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 1
/ 8
Hindistan'ın önde gelen iş insanlarından Ravi Ruia'ya ait olan 86 metre uzunluğundaki mega yat Sunrays, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki limana demir attı. Lüks yat, İzmir Aliağa'dan getirilen 30 ton yakıt ile ikmal edildi.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 2
/ 8
Hindistan'ın en zengin iş insanlarından biri olan Ravi Ruia'nın sahibi olduğu Cayman Adaları bayraklı mega yat Sunrays, Fethiye Limanı'na göz alıcı bir giriş yaptı. Yat, sabah saatlerinde körfezden Fethiye İskelesi'ne demir atarak dikkatleri üzerine çekti. Hintli iş adamının bulunmadığı sırada gerçekleşen bu etkileyici gelişme, bölge halkının büyük ilgisini çekti.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 3
/ 8
İzmir Aliağa'dan getirilen 30 ton yakıt, kara ikmali ile yata sağlandı. Mega yattaki personel ise bu süreçte temizlik ve bakım işlemlerine odaklandı. Yatın teknik ve estetik detaylarının gözden geçirilmesi, muazzam lüks atmosferin korunması için titiz bir çalışma gerçekleştirildi.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 4
/ 8
Oceanco tersanesinde Hollanda'da 2010 yılında denize indirilen Sunrays, Uluslararası Süper Yat Derneği (ISS) tarafından o yılın en iyi yatı seçilmişti. 14.2 metre genişliğindeki yat, 2 knot hıza ulaşabiliyor ve 12 misafir ile 29 personeli ağırlayabiliyor.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 5
/ 8
Akaryakıt ikmali sonrasında mega yatın Göcek'e hareket ettiği öğrenildi. Ayrıca, yılbaşı için özel müşteriler için kiralandığı iddia edilen Sunrays'ın, Ege ve İstanbul çevresindeki özel etkinliklere ev sahipliği yapacağı belirtildi.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 6
/ 8
Yatın önceki konukları arasında ünlü şarkıcı Burcu Güneş de bulunuyor. Güneş, Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak, 500 milyon dolarlık lüks yatta şarkı söylemişti. Özel konserini sosyal medya üzerinden duyuran Burcu Güneş, bu özel anı takipçileriyle paylaşmıştı.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 7
/ 8
Ravi Ruia kimdir? Kardeşi Shashi Ruia ile Hintli milyarder olan Ravi Ruia, 1969 yılında kurulan Essar Group'un sahipleri. Forbes, 2012 yılında Ruia kardeşleri 7 milyar ABD doları net servetleriyle dünyanın en zengin Hintlileri olarak adlandırmıştı.
Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık mega yatı Fethiye'de! 8
/ 8
Ravi Ruia, Nisan 1949'da dünyaya geldi. Mesleği makine mühendisliği olan Ruia, Chennai'deki College of Engineering, Guindy'den mezun oldu. Madhu ile evli olan Ravi Ruia'nin iki çocuğu var ve Hindistan'ın Mumbai şehrinde yaşıyor.

Hindistan'ın önde gelen iş insanlarından Ravi Ruia'ya ait olan mega yat Sunrays, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki limana demir attı. 

[gallery id="458" color="bg-success"][/gallery]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polisin dur ihtarına uymayan adam takla attı 3 kişi yaralandı!

Polisin dur ihtarına uymayan adam takla attı 3 kişi yaralandı!