Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Yaşam Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu

Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu

Bursa'da bir paintball işletmesinde yaşayan 'Bobi' isimli sincap, işletme sahipleri ve çalışanlarıyla dost oldu. Bobi, çay ve salçalı makarnayı çok seviyor.

Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 1
/ 8
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer alan Balat Atatürk Kent Ormanı'ndaki bir paintball işletmesinde, birkaç hafta önce ilginç bir misafir ortaya çıktı.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 2
/ 8
İşletme sahiplerinden Toprak Tan Güngör ve çalışanları, çevredeki ağaçlardan bir sincabın kendilerine yaklaştığını fark etti.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 3
/ 8
İlk başta biraz çekingen olan bu küçük misafir, kısa sürede çalışanlarla dost oldu.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 4
/ 8
Toprak Tan Güngör, yaklaşık 20 yıldır bu bölgede işletme sahibi olduklarını ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirtti.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 5
/ 8
'Bölge piknik alanı olarak hizmet veriyor, burada daha önce binicilik alanı da vardı ama taşındı. Bölgede böcekler, köpekler, tilkiler gibi çeşitli hayvanlar da var,' dedi.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 6
/ 8
Ağaçlarda yaşayan ve işletme önündeki masada bırakılan yiyecekleri almaya başlayan bu sincap, bir süre sonra insanlara alıştı. Güngör ve ekibi, sincapla yakından ilgilenmeye başladılar ve ona 'Bobi' adını verdiler. Çevredekiler Bobi'ye cips, simit, poğaça gibi yiyecekler verdikçe, Bobi daha da cana yakın hale geldi. En sevdiği yiyecekler ise salçalı makarna ve yanında içtiği çay oldu.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 7
/ 8
Güngör, Bobi'nin insanlara olan yakın tavırlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. 'Birkaç haftadır onunla adeta dost olduk,' diyen Güngör, Bobi'nin her geldiğinde kendilerine yanaşmaya başladığını anlattı. 'Bir sincap sonuçta, yaklaşmasını beklemezdik. Yemek koyduk, elimizde yemek tuttuk, sonra yavaş yavaş su vermeye başladık. Baktık ki insana kendini sevdiriyor, böylece aramızda bir samimiyet oluştu. Önüne ne koysak yiyor,' diye ekledi.
Makarnasever sincap Bobi Paintball maskotu oldu 8
/ 8
Çevredekiler Bobi'ye çeşitli yiyecekler verirken, Bobi'nin özellikle salçalı makarna ve çay sevgisi dikkat çekiyor. Bobi, bu yiyeceklerle kendini daha da sevdiriyor ve işletme çalışanlarıyla arasındaki dostluk giderek güçleniyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Coğrafi işaretli Tokat kebabı bambaşka bir lezzete dönüştü: Almus kebabı

Coğrafi işaretli Tokat kebabı bambaşka bir lezzete dönüştü: Almus kebabı