Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Memur Alımı! Başvuru İçin Son 3 Gün

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Memur Alımı! Başvuru İçin Son 3 Gün

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilecek 6 sözleşmeli bilişim personeli için giriş sınavı düzenliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Memur Alımı! Başvuru İçin Son 3 Gün
KAYNAK: Haber Merkezi

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görev yapacak sözleşmeli bilişim personeli alımı için duyuru yaptı. Bakanlık, 31 Aralık 2008 tarihinde yayımlanan ve kamu kurumlarının büyük ölçekli bilgi işlem birimlerinde sözleşmeli personel istihdamına ilişkin yönetmelik çerçevesinde toplamda 6 kişiyi işe alacak.

Sınav ve Değerlendirme Kriterleri

Adayların seçiminde, 2022 veya 2023 yıllarında alınmış KPSS P3 puanı ile yabancı dil sınavı sonuçları değerlendirilecektir. Yabancı dil puanı, Yabancı Dil Sınavı (YDS), Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) veya CAE, CPE, TOEFL IBT, PEARSON PTE Akademik gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlardan alınmış olmalıdır. Yabancı dil puanları, geçerlilik süresi belirtilmemişse 5 yıl geçerlidir. KPSS puanı bulunmayan veya yabancı dil belgesi sunmayan adaylar için sırasıyla 70 ve 0 puan hesaplanacaktır.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Memur Alımı! Başvuru İçin Son 3 Gün

Adaylar, sadece bir pozisyon için başvuruda bulunabilecektir. Her pozisyon için, en yüksek puanı alan adaylar sıralanacak ve belirli sayıda aday sınava çağrılacaktır. Aynı puanı paylaşan adayların tamamı sınava kabul edilecektir.

Başvuru Süreci

Başvurular, 2 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecektir. Adayların, başvurularını e-Devlet üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı - Kariyer Kapısı adresinde aktif hale gelecek başvuru ekranını kullanarak yapmaları gerekmektedir. Başvurular, yalnızca bu platform üzerinden alınacaktır ve posta yoluyla ya da şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okullarda enfeksiyona dikkat! Çocukları hastalıklardan nasıl korumalı?

Okullarda enfeksiyona dikkat! Çocukları hastalıklardan nasıl korumalı?