Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Samsun Tokat'ta icradan satılık 5.778 m² tarla

Samsun Tokat'ta icradan satılık 5.778 m² tarla

Samsun Tokat'ta icradan satılık 5.778 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun Tokat'ta icradan satılık 5.778 m² tarla
KAYNAK: ilan.gov.tr

Samsun Tokat'ta 5.778 m² tarla icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/2302 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Samsun İli, Atakum İlçesi Sarıışık Mah. Yukarhayat Mevkii 14206 Ada 39 Parsel tapuda tarla vasfında olup, yüzölçümü 5.778,14 m2'dir. Geometrik dikdörtgene yakın şekle sahiptir. Kadastral yola 40 m. cephesi vardır. Mevcut durumda parsel tarla olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz parselin sınırları ahşap kazık,2 sıra dikenli tel ile kafes tel çit ile çevrilidir. Parselin topoğrafyası batı-doğu yönünde ortalama %15 eğilimlidir. Toprak killi yapıda ağır bünyeli toprak profili orta derinlikte, su tutma kapasitesi iyidir. Tuzluluk, alkalilik, taşlılık, drenaj sorunu yoktur. Taşınmaza ulaşım için Sarıışık Mah. merkezinde bulunan Sarıışık Mahalle Camiinin Kuzeydoğu istikametinde yaklaşık 0.7 km ilerlenerek taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşılır. Taşınmaz kırsal alanda kalmakta olup çevresinde seyrek yapılaşma vardır. Bölgede 1,2 katlı mesken amaçlı kullanılan yapılar ile hayvancılık amaçlı kullanılan yapılar bulunmaktadır. Bölgenin altyapı ve yolları yapılmamıştır. Belediye hizmetlerinden istifadesi kısıtlıdır. Atakum Belediyesi İmar Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kırsal alanda kalmakta olup, bölgenin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yoktur. İlave imar çalışmaları devam etmektedir. Yerleşim alanı içinde kalmaktadır.
Adresi : Atakum İlçesi Sarıışık Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunmakta Olup Yukarhayat Mevkindedir.
Yüzölçümü : 5.778,14 m2
İmar Durumu: Yok
Kıymeti : 4.201.054,47 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Seyhan'da icradan satılık 295 m² 5+1 daire

Adana Seyhan'da icradan satılık 295 m² 5+1 daire