Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Gaziantep Nizip'te satılık 96 m² 3+1 daire

Gaziantep Nizip'te satılık 96 m² 3+1 daire

Gaziantep Nizip'te satılık 96 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Nizip'te satılık 96 m² 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Gaziantep Nizip'te 96 m² 3+1 daire satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/292 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ :
Satışa konu taşınmaz Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Belkıs Mahallesi, 300 ada, 93 parsel, ana taşınmaz yüzölçümü 214,63 m² olan ve ana taşınmaz niteliği üç katlı betonarme apartman ve arsa olan taşınmazın 2. Kat 3 nolu bağımsız bölümüdür. Taşınmaz tam hisselidir. Taşınmaz mevcut binanın kat mülkiyeti yapılması sonucu tapu kayıtlarındaki arsa payı 1/3 oranında olup mesken niteliğinde 2. Kat, 3 Nolu bağımsız bölüm olarak belirtilmiştir. Taşınmaz ilçenin genellikle dar ve orta gelir grubundaki kişilerin yaşadığı ve konut ağırlıklı olarak kullanılan eski yerleşim alanında bulunmaktadır. Parsel Orhan Gazi Caddesinin 30 metre batısında bulunmakta olup 440 metre güney doğusunda ilçe emniyet müdürlüğü bulunmaktadır. Taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Keşif tarihinde yapılan incelemede parsel üzerinde 3 katlı yapı olduğu görülmüş olup yapının 3 katıda birbirinden bağımsız mesken olarak kullanılmaktadır. Yapı yığma kargir inşaat sınıfında inşa edilmiş olup dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Meskende elektrik ve su tesisatı mevcut olup bireysel sistem doğalgaz kombili kat kaloriferi ile ısıtılmaktadır. Merdiven kovasının duvarları sıvalı olup alt kısımları macunsuz yağlı boya, üst kısımları ise plastik boya ile boyalıdır. Mesken 10 yaşlarındadır. Meskenin inşaat alanı net 96,00 m² olup 3 adet oda, antre, mutfak, banyo, lavabo ve 1 adet balkondan oluşmaktadır. Duvarları sıvalı ve macunlu yağlı boya ile boyalı olup tabanı seramik döşelidir. Mutfak tezgahı granit olup alt ve üst dolapları mevcuttur. Kapıları SNS ahşap doğrama olup pencereleri plastik (pvc) doğramadır. Mutfak, banyo ve lavabo duvarları tavana kadar fayans döşelidir.
Adresi : Belkıs Mahallesi, Menderes Sokak, No:94 Nizip / GAZİANTEP
İmar Durumu : İnşaat tarzı Nizip Belediyesi 1/1000 ölçekli imar planı sınırları içerisinde bulunmakta olup imar planına göre blok nizam iki kat konut alanı içerisinde kalmaktadır.
Kıymeti : 1.100.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : 3194 Sayılı Kanunun geçici 16. Maddesi gereğince imar barışı gereği kat mülkiyeti tesis edilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batman Merkez'de icradan satılık 1.015,57 m² arsa

Batman Merkez'de icradan satılık 1.015,57 m² arsa