Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Denizli Merkezefendi'de icradan satılık 3+1 daire

Denizli Merkezefendi'de icradan satılık 3+1 daire

Denizli Merkezefendi'de icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli Merkezefendi'de icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Denizli Merkezefendi'de 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/46708 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Tapu kaydı: Denizli İl, Merkezefendi İlçe, SIRAKAPILAR Mahalle, 357 Ada, 13 Parsel, -/4/-/9 Nolu Bağımsız Bölüm mesken nitelikli taşınmaz. Taşınmazın Vasıfları ve Kıymetini Etkileyecek Unsurlar; taşınmaz Sırakapılar Mahallesi 357 Ada, 13 Ada, Parselde kayıtlı, 555,00 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz üzerinde Dördüncü Kat 9 nolu bağımsız bölümde yer almaktadır.Ana Taşınmazın iç ve dış cephesi sıvalı boyalı, dış giriş kapısı ve merdiven korkulukları alüminyum doğrama şeklindedir. Üstü kiremit çatı örtüsü ile örtülü vaziyettedir. Taşınmazın Yapı Ruhsatı 27.02.1995 tarihinde, Yapı Kullanım İzin Belgesi ise 17.09.1996 tarihinde alınmış, yaklaşık 27 Yıllık bir yapıdır. III-B Grubu yapılar arasında yer almaktadır. Taşınmaz 159,00 m2 brüt yüzölçümlü, 3 oda, 1 salon, antre, hol mutfak, wc,banyo ve 3 balkon kısımlarından oluşmaktadır. Güneydoğu cephesinde yer alan balkon hacmi PVC doğrama ile kapatılmıştır. Dış giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap, kuru hacimler (oda zeminleri) laminat, ıslak zeminler, banyo ve wc kısımları tavana kadar seramik fayans şeklindedir. Pencereler plastik doğrama, duvar ve tavan kısımları sıvalı boyalıdır. Tavan kısımlarında kartonpiyer uygulamaları mevcuttur. Doğalgazlı ve kaloriferlidir.
Adresi : Akkonak Mahallesi 1828 Sokak Süleyman Güngören Apt. No:43 Kat:4 Daire:9 Merkezefendi / DENİZLİ
Yüzölçümü : 555,00 m2
Arsa Payı : 2/28
İmar Durumu: Var , İnşaat tarzı Merkezefendi Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına göre taşınmaz konut alanı vasıflı olup Blok nizam 7 kat inşaat iznine sahiptir. Dosyadaki gibidir.
Kıymeti : 2.305.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: İpotek şerhleri muhtelif kurum haciz şerhleri vardır. Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zara İsrail malı mı ? Hangi giyim markaları destek veriyor? Zara'nın Filistin göndermesi tepki çekti

Zara İsrail malı mı ? Hangi giyim markaları destek veriyor? Zara'nın Filistin göndermesi tepki çekti