Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Artvin Hopa ilçesinde icradan satılık dubleks daire

Artvin Hopa ilçesinde icradan satılık dubleks daire

Artvin Hopa ilçesinde icradan satılık dubleks daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Artvin Hopa ilçesinde icradan satılık dubleks daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Artvin Hopa ilçesinde dubleks daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/37 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:
Trabzon icra Dairesinin 2024/11569 Esas sayılı talimatı gereğince Hopa İcra Dairesinin 2024/37 Talimat sayılı dosyasındaki bilirkişi raporunda; İcra konusu taşınmaz Artvin ili Hopa İlçesi Sundura Mahallesi 244 Ada 23 Parsel 7.Kat 28 nolu Bağımsız bölüm DUBLEKS MESKEN nitelikli taşınmazın; Artvin İli, Hopa İlçesi, Sundura Mahallesi, Trafo Caddesi, No:13/28 Hopa/ARTVİN adresinde bulunmaktadır. Hopa ilçe merkezine yaklaşık 750 metre uzaklıkta bulunmakta olup parselin etrafında yoğun bir konut ve ticaret yapılaşması olduğu, ulaşım oldukça rahat olduğu, Belediye mücavir alanı içerisinde bulunduğu ve elektrik, telekom, ulaşım, su vs gibi altyapı hizmetlerinden faydalandığı, icra konusu taşınmaz 863,03 m² yüz ölçümüne sahip düz bir arsa üzerinde inşa edilen binanın 7. Katında bulunduğu, Taşınmazın arsa payı 105/2769 olduğu, taşınmazın bulunduğu binanın çatısı yapılmış, asansörlü, dış cephesi sıvalı – boyalı olduğu, ortak alanlarda merdiven mermer kaplamaları yapılmış, metal korkuluklar takılmış, duvarlar sıvalı-boyalı olduğu, bina yapım tekniği olarak betonarme karkas sistemde inşa edilmiş olup yapı sınıfı 4-A (Apartman tipi konutlar (Yapı yüksekliği 30,50 m.den az yapılar)) grubuna girmektedir. Bina yaklaşık 4-5 yıllıktır. Binaya ait Yapı kullanma İzin Belgesi (İskanı) mevcuttur.Taşınmazın giriş kapısı kapalı olduğundan ve içeri girilemediğinden, iç bölümlerde detaylı inceleme yapılamamıştır. Ancak taşınmazın inşasına ait Hopa Belediyesince onaylı mimari projesi incelendiğinde, taşınmazın dubleks mesken amaçlı inşa edildiği, 3 oda, 1 salon, 1 mutfak, 2 banyo ve 2 balkon müştemilatından meydana geldiği görülmüştür. Brüt 140,00m² alana sahip olup net alanı 123,00 m² dir. Isınma merkezi sistem kalorifer ile sağlanmaktadır. Dairenin iki cephesi açık olup güney ve doğu cephelidir. Taşınmazın bulunduğu parselin imar durumu ile ilgili olarak dosyasında mevcut Hopa Belediyesi ilgili yazısında parselin imar planı içerisinde kaldığı ve Ayrık Nizam 5 Kat, Emsal= 1,50 olacak şekilde Konut Alanı olarak planlandığı belirtilmiştir. Taşınmazın keşif tarihli toplam kıymet takdirinin 2.693.440,60 TL olduğu değerlendirilmiştir.
Adresi : Artvin İli, Hopa İlçesi, Sundura Mahallesi, Trafo Caddesi, No:13/28Hopa / ARTVİN
Yüzölçümü : 863,03 m2
Arsa Payı : 105/2769
İmar Durumu:Var Ayrık Nizam 5 Kat, Emsal= 1,50 olacak şekilde Konut Alanı olarak planlanmıştır.
Kıymeti : 2.693.440,60 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.
Tapu Kaydındaki Diğer : 2565 sayılı kanun 28.md gereği yabancıların taşınmaz mal edinemeyecekleri ve izin almadıkça kiralayamayacakları bölge içerisinde kalmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 bin Ukraynalı mahkum cezalarının affedilmesi karşılığında orduya başvurdu

4 bin Ukraynalı mahkum cezalarının affedilmesi karşılığında orduya başvurdu