Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilangov.tr

Ankara Keçiören'de 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/333 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Özellikleri : Ankara İli, Keçiören İlçesi, Bağlum Mahallesi, 2757 Ada, 7 Parsel, 1. Bodrum Kat, 4 Nolu Bağımsız Bölümde Kayıtlı Taşınmaz Satılacaktır. Ana Taşınmaz Özellikleri ; Ana gayrimenkul 731,00m2 arsa üzerine, iskan belgesine göre 2017 yılında inşa edilmiştir. Ana gayrimenkul; 3 Bodrum+Zemin+3 Normal Kattan meydana gelmektedir. 3. Bodrum katında; 5 araçlık kapalı otopark yeri, enerji odası, su deposu, hidrofor + jeneratör yeri; 2. Bodrum katında; sığınak, kapıcı dairesi, 1 bağımsız bölüm nolu mesken; 1. Bodrum katında; 2, 3, 4 bağımsız bölüm nolu meskenler; zemin katında; 5, 6, 7 bağımsız bölüm nolu meskenler; 1. Katında; 8, 9, 10 bağımsız bölüm nolu meskenler; 2. Katında; 11, 12, 13 bağımsız bölüm nolu meskenler; 3. Katında; 14, 15, 16 bağımsız bölüm nolu meskenler olmak üzere toplam 16 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bina girişi Yabangülü Sokak üzerinden binaya bakıldığında arka, Tuna Caddesi üzerinden bakıldığında ise sağ yan taraftan, doğu cepheden ve 2. bodrum kattan sağlanmaktadır. Dışı dış cephe boyalı ve yalı baskı kaplama olan binanın ortak hacimlerinde ve merdivenlerde zeminler mermer kaplı olup, duvarlar yarıya kadar mermer plaka, üzeri boyalıdır. Bina giriş kapısı alüminyum doğrama olup, merdiven doğramaları paslanmaz metal profildir. Binanın açık ve kapalı otopark imkanı ve sesli diafon sistemi bulunmaktadır. Asansör mevcuttur. Ana taşınmaza ait Enerji Kimlik Belgesi bulunmamaktadır. Bağımsız Bölüm Özellikleri ; Taşınmaz mesken nitelikli olup, 1. bodrum katta yer almaktadır. Taşınmaz, 2. bodrum kattan ve doğu cepheden olan bina girişine göre sol ön tarafta, binaya Tuna Caddesi üzerinden bakıldığında ise sağ ön cephede yer almaktadır. Güney ve doğu yönlerden çift cepheye sahiptir. Binanın konumlandığı arazinin eğimli yapısından ötürü söz konusu mesken fiziki durumda güney cepheden yüksek giriş, doğu cepheden ise 1.normal kat ve ön cephe bir daire konumundadır. Projesine göre; salon, 3 oda, mutfak, banyo, wc ve 1 balkon hacimlerinden meydana gelmekte olup, net 86m2 (brüt 99m2) kullanım alanlıdır. Taşınmazın kuru zeminleri laminat parke kaplı, duvarlar sıva üzeri boyalı, tavanlar alçı tavan ve kartonpiyerlidir. Islak zeminler seramik, duvarları tam fayans kaplıdır. Banyoda tavan alçı tavan ve kartonpiyer, wc de ise tavan asma tavan biçimindedir. Daire dış kapısı çelik, iç kapılar ahşap panel ve pencereler PVC doğramadır. Mutfak bölümünde dolaplar ahşap doğrama üzeri lake boyalı, tezgahı mermerittir. Pencere doğramalarının dış cephelerinde demir ferforje parmaklıklar yer almaktadır. Balkonu cam balkon sistemiyle kapatılmış vaziyettedir. Banyoda duş teknesi ve duşakabin ile ayaklı lavabo ve alafranga tuvalet, wc bölümünde ise duvara monte lavabo ve alaturka tuvalet yer almaktadır. Isınma sistemi doğalgaz kombidir. Kombi ve petekler takılı vaziyettedir. Keşif günü itibariyle mesken olarak kullanılmaktadır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi : Hisar Mah. Yabangülü. Sok. Hüseyin Apt. No:2/4 Keçiören / ANKARA
Yüzölçümü : 731 m2
Arsa Payı : 37/731
İmar Durumu :Taşınmazın Keçiören Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında kaldığı, konut parseli, ayrık nizam, 4 kat, TAKS: 0.40 KAKS: 1.60 ön bahçe mesafesi 5m, yan bahçe mesafesi 3m olarak yapılaşma koşulları belirlendiği tespit edilmiştir.
Kıymeti : 1.850.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 5094 Konut Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor

Antalya'da 5094 Konut Hak Sahiplerine Teslim Ediliyor