Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Elmadağ'da 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/100 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Ankara İl, Elmadağ İlçe, GÜMÜŞPALA Mahalle/Köy, 123 Ada, 1 Parsel, 2 Nolu Bağımsız Bölüm taşınmazın bulunduğu bina, 351 m2 büyüklükte olan, 123 ada 1 parsel üzerinde, 3B yapı sınıfında, ayrık nizamda, betonarme yapı tarzında, bodrum + zemin + 4 normal kat toplam 6 kat olarak proje ve inşa edilmiştir. Binanın Bodrum katında müştemilat, zemin katında 2 mesken ve bina girişi, normal katlarda 2şer adet mesken bulunmakta olup bina toplam 10 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Binanın dış cephesi mantolama üzerine dış cephe boyalıdır. Ana taşınmaz girişi zemin katta güney batı cepheden sağlanmaktadır. Binanın giriş kapısı demir doğrama, iç zeminleri giriş ve sahanlıklarda mozaik betonu, duvarları 1,20 seramik üst kısımlar plastik boyalı, merdiven korkulukları ise demir doğramadır. Çevre düzenlemesi tamamlanmıştır. Konu taşınmaz binanın zemin katında, 2 nolu mesken, bina girişine göre sağ tarafta kalan doğu cephe dairedir. Mahallinde lazermetre ile yapılan ölçümlere göre yaklaşık brüt 87 m2 net 75 m2 büyüklükte olup; 3 oda, salon, mutfak, antre, banyo, wc, balkon mahallerinden oluşmaktadır. Salon ve odaların zeminleri laminat parke, diğer mahallerin zeminleri seramiktir. Duvarlar salon, antre ve odalarda plastik boyalı, diğer mahaller seramik kaplanmıştır. Tavanlar tüm mahallerde plastik boyalıdır. Pencereler PVC doğrama ve iç kapılar mobilya kapıdır. Ana giriş kapısı çelik kapıdır. Mutfak dolapları profil kapaklı, mermer tezgahlıdır. Banyoda vitrifiye duş kabini, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Elektrik, su ve haberleşme tesisatları mevcut ve kullanılır durumdaki gayrimenkulün ısıtılması doğalgaz yakıtlı kombili kalorifer tesisatı ile sağlanmaktadır. .

Adresi : Gümüşpala Mah. Altınbaş Cadde Lale Apt. No: 22 kat : zemin daire :2 Elmadağ / ANKARA
Yüzölçümü : 75 m2
İmar Durumu :Elmadağ Belediyesinin 04.07.2023 tarih 24219 E sayılı yazısında konu taşınmazın “Ticaret Alanı” olarak ayrıldığı, bitişik nizam 5 kat olduğu, yola yaklaşma mesafesinin 0 olduğu tespit edilmiştir.
Kıymeti : 725.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibi - eklenti: 2 nolu kömürlük

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Kainat Güzeli: Nikaragualı Sheynnis Palacios

2023 Kainat Güzeli: Nikaragualı Sheynnis Palacios