Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Amasya Merkez'de 1.924 m² tarla ve üzerindeki yapılar icradan satılık

Amasya Merkez'de 1.924 m² tarla ve üzerindeki yapılar icradan satılık

Amasya Merkez'de icradan satılık 1.924 m² tarla ve üzerindeki yapılar için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amasya Merkez'de 1.924 m² tarla ve üzerindeki yapılar icradan satılık
KAYNAK: ilan.gov.tr

Amasya Merkez'de 1.924 m² tarla ve üzerindeki yapılar icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/166 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Amasya İl, Merkez İlçe, KÜÇÜKKIZILCA Mahalle/Köy, Köyönü Mevkii, 102 Ada, 222 Parsel, İKİ KATLA KARGİR EV KARGİR AHIR AHŞAP AHIR SAMANLIK VE YEMLİK VE TARLA(TAM HİSSELİ) Nolu bilirkişi raporunda ''Taşınmazın halihazırda üzerinde 2 katlı ev, ahır, samanlık, yemlik ve depo gibi yapıların olduğu görülmüştür. Halihazır durumu ve özellikleri: Parsel üzerinde keşif günü itibariyle fen bilirkişi raporu ekindeki krokide gösterilen 8 ayrı yapı bulunmaktadır. Yapılar birbirinden bağımsız olarak inşa edilmiştir. Bu yapılar A-Garaj,B-İki Katlı Ev,C-Yemlik,D-Ahır,E-Samanlık,F-Ahır,G-Samanlık,H-Ahır yapılardır.A-Garaj:Yığma bir yapıdır. Yan duvarları kapalıdır ön cephesi açıktır.Çatısı betonarme olarak yapılmıştır.Yardımcı nitelikli bir yapıdır. Kısmen sıvalı ve boyalıdır. Garaj olarak kullanılmaktadır. Yapı yaklaşık olarak 39,60 m2 alan üzerine inşa edilmiştir. B-İki Katlı Ev:İki katlı betonarme yapı tarzında yapılmış çatısı ahşap üzeri kiremit kaplı, duvarları sıvalı ve boyalıdır. İki kat şeklindedir. İki kat mesken nitelikli olarak kullanılmaktadır. Kapı ve pencere doğramaları ahşaptır. Yapı yaklaşık olarak 105,00 m2 alan üzerine inşa edilmiştir.C Yemlik:Yığma bir yapıdır. Çatısı ahşap karkas üzeri kiremit kaplıdır.Duvarları sıvasızdır.Yardımcı nitelikli bir yapıdır.Depo olarak kullanılmaktadır. Yapı yaklaşık olarak 30,75 m2 alan üzerine inşa edilmiştir.D-Ahır :Yığma bina yapı tarzında yapılmış çatısı ahşap üzeri kiremit kaplı ,duvarları sıvalıdır.Ahır olarak kullanılmaktadır.Kapı ve pencereli ahşaptır.İç tesisat üniteleri bulunmamaktadır.Yapı yaklaşık olarak 47,00 m2 alan üzerine inşa edilmiştir. E-Samanlık:Yığma bir yapıdır. Çatısı ahşap karkas üzeri kiremit kaplıdır.Duvarları sıvasızdır.Yardımcı nitelikli bir yapıdır. Depo olarak kullanılmaktadır. Yapı yaklaşık olarak 38,00 m2 alan üzerine inşa edilmiştir. F-Ahır :Yığma bina yapı tarzında yapılmış çatısı ahşap üzeri kiremit kaplı, duvarları sıvalıdır. Ahır olarak kullanılmaktadır. Kapı ve pencereli ahşaptır. İç tesisat üniteleri bulunmamaktadır. Yapı yaklaşık olarak 75,00 m2 alan üzerine inşa edilmiştir. G-Samanlık:Yığma bir yapıdır. Çatısı ahşap karkas üzeri kiremit kaplıdır.Duvarları sıvasızdır.Yardımcı nitelikli bir yapıdır.Depo olarak kullanılmaktadır. Yapı yaklaşık olarak 48,50 m2 alan üzerine inşa edilmiştir.H-Ahır :Yığma bina yapı tarzında yapılmış çatısı ahşap üzeri kiremit kaplı, duvarları sıvasızdır. Ahır olarak kullanılmaktadır. Kapı ve pencereli ahşaptır. İç tesisat üniteleri bulunmamaktadır.Yapı yaklaşık olarak 201,00 m2 alan üzerine inşa edilmiştir.AĞAÇ BEDELİ: Taşınmaz üzerinde bulunan zirai yönden değer içeren ağaçlar tespit edilmiştir." demiştir.
Adresi :Amasya Merkez İlçesi KÜÇÜKKIZILCA Mahalle/Köy, Köyönü Mevkii, 102 Ada 222 Parsel
Yüzölçümü : 1.924,27 m2
İmar Durumu :Amasya İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün 06.06.2023 tarihli yazısında: Taşınmaz köy yerleşik alan sınırları içerisinde kalmaktadır. Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen ''Bir parselde yapılacak tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapıların ve konut yapılarının müştemilat dahil taban alanı katsayısı %40'ı geçemez. Köy ve mezraların yerleşik alanları ve civarı ile kırsal yerleşik alanlar ve civarında 2 kat (7,50)m den fazla katlı bina yapılamaz. Meyilden dolayı birden fazla kat kazanılamaz. Zemin döşemesi üstü tabii zemine (0,50)m fazla gömülü olan hacimler ikamete tahsis edilemez. Çatı yapılması halinde kiremit kaplamalı çatıların %33 meyille yapılması ve civarın karakterine uyulması lazımdır. Saçaklar 1.20 metreyi aşmayacak şekilde lüzumu kadar genişlikte yapılabilir.Parsel dışına taşan çıkma yapılamaz.Çıkmalar bitişik veya blok nizamda komşu sınırına (2,00) m.den fazla yaklaşamaz. Saçaklar 0.20 m.yi geçmeyen çıkıtnrılar, bina içine dahil edilmemek şartı ile çıkma sayılmaz..'' denilmiştir.
Kıymeti : 1.160.846,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: 3083 sayılı yasanın uygulama yönetmeliğinin 24.maddesine göre toplulaştırma alanına alınmıştır. (DSİ 02/01/2018 tarih ve 45 yevmiye no) Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayhan Bora Kaplan'ın eski sağ kolu vurulmuştu! İşte yeni gelişme

Ayhan Bora Kaplan'ın eski sağ kolu vurulmuştu! İşte yeni gelişme