Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ZİNCİRLEME İFLAS KORKUSU

ZİNCİRLEME İFLAS KORKUSU

Kripto para borsasının iflasından sonra tüm kripto platformlarının güvenliği sorgulanmaya başladı. Genesis ve Blockfi şirketlerinin iflasın eşiğinde olduğu iddia edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ZİNCİRLEME İFLAS KORKUSU

FTX çöküşünün ardından kripto dünyasını zincirleme iflas korkusu sardı.Kripto kredi platformu Genesis, FTX’in iflasının ardından para çekme taleplerinin mevcut likiditeyi aştığını, borç verme ve yeni kredi oluşturma işlemlerini askıya alacağını açıkladı.

Bir diğer kripto borç verme platformu olan BlockFi da iflas haberleri ile gündeme geldi. Şirket çalışanlarını işten çıkarmak ve yasal iflas başvurusunda bulunmak için gerekli planları hazırladı.Buna ek olarak pek çok kripto platformu da yaşanan sorunlardan olumsuz etkilendi. Silvergate, Riot Blockchain, Marathon Digital gibi şirketlerin hisselerinde son bir haftada sert düşüşler yaşandı.BlockFi ve Genesis’in geleceği ise sektörün sağlığı açısından önemli bir durum olarak görülüyor. FTX çöküşünün sektöre yayılıp yayılmayacağını göstermesi açısından dev kripto şirketleri yakından takip ediliyor.Konu ile ilgili Twitter’dan duyuru yapan şirket, “FTX haberlerinin etkisiyle geçtiğimiz haftanın ne kadar zorlu geçtiğinin farkındayız. Genesis’te tamamen müşterilerimize hizmet etmek ve bu zorlu pazar ortamında gezinmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya odaklandık” dedi.HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’den sporculara ulaşım desteği

Kemer’den sporculara ulaşım desteği