Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Gazeteciye kurşun

Yakup Kocabaş, anonsunu yaptığı yazı dizisi nedeniyle sol ayağının topuğundan vurularak yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteciye kurşun

Gazipaşa’da yerel yayın yapan Gündem Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Yakup Kocabaş, anonsunu yaptığı 'Organize Dolandırıcık' adlı yazı dizisi nedeniyle tartıştığı A.E. tarafından tabanca ile sol ayağının topuğundan vurularak yaralandı.

Olay önceki gün saat 19.00 sıralarında Gazipaşa Devlet Hastanesi yanındaki bir işyerinde meydana geldi. Bugün 'Organize Dolandırıcılık' başlıklı bir yazı dizisi yayınlayacağını anons eden gazeteci Yakup Kocabaş, akşam röportaj yapmak için bir işyerine gitti. Bu sırada Kocabaş'ın bulunduğu işyerine gelen ve A.E., iddiaya göre anonsu yapılan 'Organize Dolandırıcılık' dosyasında adının geçmemesini istedi. Taraflar arasında tartışma çıkarken, cep telefonu çalan Yakup Kocabaş işyerinden dışarı çıktı. A.E. de iddiaya göre arabasına doğru yürüyen Yakup Kocabaş'a tabancayla arkadan 4 el ateş etti.

Kurşunlardan biri sol topuğuna isabet eden Kocabaş kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredekiler tarafından hemen Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen Kocabaş, tedaviye alınırken, A.E. ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Polis, olayla ilgili polis soruşturma başlatırken, Alanya Gazeteciler Cemiyeti, saldırıyı kınadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tramvayın kliması çalışmayınca...

Tramvayın kliması çalışmayınca...