Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ALTSO Başkanı Eray Erdem, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Fuarı’nda temaslarda bulundu ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALTSO Başkanı Eray Erdem, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti
KAYNAK: İHA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Fuarı’nda temaslarda bulundu ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Erdem, Almanya ile turizm, tarım ve ticaret alanlarında daha fazla güç birliği yapılması gerektiğini belirtti.

Ziyaret ve Görüşmeler

Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Genel Sekreter Okan Özoğlu ve Genel Sekreter Yardımcıları Nalan Yetim ve Sevgi Kalaycı ile görüş alışverişinde bulundu. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da, Erdem’in daveti üzerine ALTSO heyetine eşlik etti.

Teşekkür Mesajları

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilere değinerek, Başkan Erdem’e davetinden dolayı teşekkür etti. Genel Sekreter Okan Özoğlu ise ALTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’den firmaların odasına üye olmasını önemsediklerini belirtti.

Güçlü İlişkilerin Önemi

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Almanya ile daha güçlü ilişkiler kurulması gerektiğini vurgulayarak, “Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olan Almanya ile daha güçlü ilişkiler kurulması açısından bu üyelikleri çok önemli buluyoruz. Tüm üyelerimizi Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olmaya davet ediyorum” dedi. Erdem, ayrıca Genel Sekreter Okan Özoğlu’na ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhammed Salah Manchester City Maçında Kadroda Olacak mı?

Muhammed Salah Manchester City Maçında Kadroda Olacak mı?