Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nu Kabul Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nu Kabul Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lefkoşa Çevre Yolu Temel Atma Töreni için KKTC'de Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nu Kabul Etti
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Çevre Yolu Temel Atma Töreni ve bir dizi resmi ziyaret kapsamında KKTC'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu kabul etti. Kabul, KKTC Cumhurbaşkanlığı Şeref Salonu'nda gerçekleşti ve Bakan Uraloğlu'na Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim ile Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan eşlik etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, görüşmede yaptığı konuşmada, Kıbrıs'ta iki toplum ve iki devlet olduğu gerçeğinin uluslararası kamuoyu tarafından artık kabul edildiğini belirtti. Tatar, Türkiye Cumhuriyeti'nin desteğiyle Lefkoşa Çevre Yolu Projesi'ne imza attıklarını ifade ederek, "Hedefimiz ana vatan, yavru vatan ve Mavi Vatan olarak geleceğe emin adımlarla yürümektir. Türk dünyasının burada bir incisi olarak vatandaşımızın refahı için çalışıyoruz." dedi.

Tatar, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ve heyetini KKTC'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'ye projedeki desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: KKTC'ye Yatırımlar Sürecek

Bakan Uraloğlu ise KKTC'ye her zaman destek verdiklerini ve neye ihtiyaç duyulursa hazır olduklarını vurguladı. Lefkoşa Çevre Yolu Projesi ile vatandaşa daha fazla dokunmayı amaçladıklarını belirten Uraloğlu, KKTC'ye ulaştırma alanında yatırımların devam edeceğini söyledi. Bakan Uraloğlu, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde güzel işler yapacağız. Mavi Vatan noktasında da bu çok kıymetli. Gemi trafik yönetim hizmetleriyle ilgili bir çalışmamız var. Onu da hayata geçirdiğimizde inşallah Doğu Akdeniz'de KKTC'nin zaten güçlü olan stratejik konumunu biraz daha güçlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siber saldırılar Alman şirketlerine 267 milyar avro zarar verdi

Siber saldırılar Alman şirketlerine 267 milyar avro zarar verdi