Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Chicago'da Demokrat Parti Ulusal Kongresi Protestolarla Karşılandı

Chicago'da Demokrat Parti Ulusal Kongresi Protestolarla Karşılandı

Chicago'da devam eden Demokrat Parti Ulusal Kongresi, Filistin destekçisi grupların protestolarına sahne oldu. Binlerce kişi, kongre sırasında Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Olayların detayları haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Chicago'da Demokrat Parti Ulusal Kongresi Protestolarla Karşılandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Chicago'da düzenlenen Demokrat Parti Ulusal Kongresi, Pazartesi gününden bu yana ikinci kez büyük çaplı protestolara sahne oldu. 

Filistin destekçisi gruplar, Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e karşı sert eleştirilerde bulunarak, United Center yakınlarında üç saat süren bir yürüyüş gerçekleştirdi.

United Center çevresinde yoğun güvenlik önlemleri ALINDI

Kongrenin yapıldığı United Center çevresinde toplanan protestocular, yürüyüş sırasında Başkan Biden ve Harris'e yönelik ağır eleştiriler içeren sloganlar attı. Yürüyüş, polis kontrolü altında ve olaysız şekilde tamamlandı. Protestocuların başladığı parkta toplanarak dağılmalarıyla etkinlik sona erdi.

Filistin bayrağı asmak isteyen üç kişi gözaltına alındı

Yürüyüş sırasında bir grup gösterici, bir metro istasyonunun bulunduğu üst geçide Filistin bayrağı asmak istedi. Ancak polis, bu duruma müdahale etti ve üç kişiyi gözaltına aldı. Bu olay, protestocuların tepkisini çekti ve kalabalık grup, gözaltına alınan kişilerin serbest bırakılması için sloganlar attı. Chicago polisi, bir süre sonra göstericileri serbest bıraktı.

Takviye polis ekipleri sahada

Demokrat Parti Ulusal Kongresi'nin güvenliğini sağlamak amacıyla, New York Polis Departmanı ve Washington Polis Departmanı'ndan takviye polis ekiplerinin Chicago'ya geldiği görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Young Boys Mağlubiyeti Sonrası Umut Dolu Mesaj Yayınladı

Galatasaray Young Boys Mağlubiyeti Sonrası Umut Dolu Mesaj Yayınladı