Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Yunus Emre Geçti'nin Süleyman Soylu İle Fotoğrafı Çıktı İddiası

Yunus Emre Geçti'nin Süleyman Soylu İle Fotoğrafı Çıktı İddiası

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin, 2019 yılında İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu ile fotoğrafının olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunus Emre Geçti'nin Süleyman Soylu İle Fotoğrafı Çıktı İddiası
KAYNAK: Haber Merkezi

Dün akşam saatlerinde Ümraniye'de yaşanan olayda, motosiklet hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, kaçma girişimi sırasında polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. Olay sırasında yaşanan arbede sonucu Geçti, polislerin silahını ele geçirip etrafa rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu, 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz başından vurularak ağır yaralandı. Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Soylu ile Fotoğrafı Ortaya iddia edildi

Olayın ardından, zanlı Yunus Emre Geçti'nin 2019 yılında dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir fotoğrafının olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. İddiaya göre, zanlı Geçti, Soylu ile aynı karede yer almış ve bu fotoğraf o dönemde çekilmişti.

Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, ailesiyle görüştüğü sırada polis merkezinin bahçesinden duvarı aşarak kaçmaya çalıştı. Suç dosyasında 26 ayrı suç kaydı bulunan Geçti'yi yakalamak için peşine düşen polis memurları Kürşat Hakkı Sarıtepe ve Şeyda Yılmaz, zanlıyı kısa bir kovalamacanın ardından yakaladı. Ancak yakalandığı sırada yaşanan arbede sırasında Geçti, polis memurlarının silahını alarak etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada polis memuru Şeyda Yılmaz başından vurularak ağır yaralandı.

Ümraniye Hisar Hastanesi'ne Kaldırıldı

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Şeyda Yılmaz, acilen ameliyata alındı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit oldu. Olayın ardından büyük bir üzüntü yaşanırken, meslektaşları ve ailesi yasa boğuldu.

Katil Zanlısının Adliyeye Sevki Dikkat Çekti

Olayın ardından gözaltına alınan Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edilmek üzere Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'nin aracıyla götürüldü. Zanlı, adliyeye sevk edilirken üzerindeki siyah çöp poşeti ile dikkat çekti. İki kadın polis memuru eşliğinde adliyeye getirilen Geçti'nin görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adli Tıp Kurumu'ndan Narin Güran Davasına İlişkin Önemli Rapor!

Adli Tıp Kurumu'ndan Narin Güran Davasına İlişkin Önemli Rapor!