Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya ANTKORDER'den ATSO'ya Ziyaret

ANTKORDER'den ATSO'ya Ziyaret

Antalya Korkutelililer Derneği (ANTKORDER), Adnan İmirgi Başkanlığında oluşan heyetle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
ANTKORDER'den ATSO'ya Ziyaret
KAYNAK: Haber Merkezi

ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ile ayrı ayrı görüşen heyet, ilçenin önemli sorunları konusunda bilgilendirme yaptı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde sorunların giderilmesi için destek sözü veren ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Kurum olarak Korkuteli ilçesine önem verdiklerini, belirten ATSO Başkanı Hacısüleyman, Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ATSO'DAN SORUNLARA DESTEK SÖZÜ

ATSO’nun başta Korkuteli OSB olmak üzere Korkuteli’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden ANKORDER Başkanı Adnan İmirgi, MİSEL (Mantar Topluluğu) Üretim Laboratuvarı için malzeme ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

Başkan İmirgi, A.Ü.Korkuteli Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilerin trafiğin oldukça yoğun olduğu okul yolundan karşıya güvenli şekilde geçişi için üst geçit ihtiyacı olduğunu, aynı zamanda ⁠toplu taşıma araçlarının akşam aldı 20:00'den sonra sona ermesi nedeniyle okula öğrencilerin 22:00 22:30 arası ulaşımı için servis aracı düzenlenmesi taleplerini iletti.

Görüşmede, Başkan Hacısüleyman, laboratuvar için çalışma yapacaklarını, üst geçit ve servis için de ilgili mercilerle görüşeceklerini belirtti.

Ziyarette ATSO Başkan Yardımcısı Hakan Pakalın, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sarı ve 41. Grup (Gayrimenkul Faaliyetleri) Meslek Komitesi Meclis Üyesi Adnan Saraç ile Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK’ten 32 Milyon Liralık Taşıt Kiralama İhalesi AKP’li İsme Gitti

TÜİK’ten 32 Milyon Liralık Taşıt Kiralama İhalesi AKP’li İsme Gitti