Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Yangında Mahsur Kalan Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı

Antalya'da Yangında Mahsur Kalan Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı

Antalya'da çıkan apartman yangınında balkonda mahsur kalan kadın, alevler arasında battaniyeye sarılarak kurtulmaya çalıştı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da Yangında Mahsur Kalan Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı
KAYNAK: İHA

Antalya'da bir apartmanda çıkan yangında balkonda mahsur kalan kadın, alevlerin arasında battaniyeye sarılarak kurtulmaya çalıştı. O anları “Yanacağım diye düşündüm” sözleriyle anlattı.

Yangın Gece Yarısı Çıktı

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde, gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Apartman sakinleri, yoğun duman kokusu alarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının hızla yayıldığını tespit etti. Yangın, evde bulunan Yalçın ve Liudmila Generalova Genç çiftini etkiledi.

Kadın Alevlerin Arasında Mahsur Kaldı

Yalçın Genç, evden çıkmayı başardığı sırada kapının çelik kapısıyla kapanması sonucu eşi Liudmila içerde mahsur kaldı. Liudmila, alevlerden korunmak için balkona atlayarak bir battaniyeye sarıldı. Yangın sırasında panik içinde balkonda bir köşeden diğerine geçmek zorunda kaldığını söyleyen Genç, “Yanacağım diye düşündüm. Camlar patladı, içeride tavan dökülüyordu” ifadelerini kullandı.

İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Yangın anı, cep telefonlarıyla görüntülendi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Balkonda mahsur kalan Liudmila, kapı kırılarak bulunduğu yerden çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Liudmila'nın sağlık durumu iyi.

Kedi Hayatını Kaybetti

Yangın sırasında dumanlardan etkilenen çiftin kedisi ise maalesef yaşamını yitirdi. Liudmila, “En çok kediye üzülüyorum. Camlar patlayınca çok sıcak oldu. Balkonda ne yapacağımı bilemedim” diyerek yaşadığı travmayı paylaştı. Yalçın Genç de, “Birbirimizi dahi göremiyorduk. Sağ olsun komşular yardımcı oluyor ama durumumuz çok kötü” dedi. Yangın sonrası evde eşyaların büyük kısmı hasar gördü ve çift maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Otellerde Coğrafi Ürünlerle Türk Mutfağı Tanıtılıyor

Antalya'da Otellerde Coğrafi Ürünlerle Türk Mutfağı Tanıtılıyor